Κεντρική NBA “O Ντράζεν πιθανότατα θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό”

“O Ντράζεν πιθανότατα θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό”

drazen petrovic

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 27 χρόνια έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ίσως ο κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης όλων των εποχών, ο Ντράζεν Πέτροβιτς. Εκείνη την εποχή οργίαζαν οι φήμες που τον ήθελαν να αφήνει το ΝΒΑ και τους Νετς για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αδερφός του, Άτζο, σε δηλώσεις του στην Vecernji, επιβεβαίωσε την παραπάνω φημολογία, ενώ αποκάλυψε ότι στο πορτοφόλι του είχε ένα χαρτί με ονόματα τεσσάρων ομάδων μεταξύ των οποίων και των πράσινων.

Αναλυτικά:

«Εκείνη τη σεζόν ήταν απογοητευμένος γιατί παρότι είχε αριθμούς για να παίξει στο All Star Game, δεν τον επέλεξαν. Είχε την ικανοποίηση ότι ήταν στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ, κάτι που σήμαινε πως μπροστά του στη θέση του ήταν μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Ρέτζι Μίλερ.

Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πήγαινε στον Παναθηναϊκό, όπου έπαιζε ο Βράνκοβιτς και ήταν προπονητής ο Παβλίτσεβιτς. Μέχρι τότε είχε μικρά συμβόλαια, ακόμη και στη Ρεάλ έπαιρνε 330 χιλιάδες δολάρια. Οπότε έχω την εντύπωση ότι η επιλογή του θα ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά. Ήταν 28 ετών και ήταν η πρώτη φορά που θα έκανε ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Μετά το δυστύχημα, βρήκα σε ένα πορτοφόλι του Ντράζεν ένα χαρτί με τα ονόματα τεσσάρων ομάδων: των Νικς, των Ρόκετς, των Νετς και του ΠαναθηναϊκούΒλέποντας πώς ζούσε και ότι προερχόταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα χρόνια του ήταν μπροστά του. Δυστυχώς δεν μάθαμε ποτέ πού θα μπορούσε να φτάσει»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…