Κεντρική Β' Εθνική Πήρε Παλαιοχωρίτη ο Δούκας

Πήρε Παλαιοχωρίτη ο Δούκας

vaggelis palaioxoritis ionikos neas filadelfeias

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Δούκας, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ύστερα από μία πολύ καλή χρονιά με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας επιστρέφει στον ΑΣΕΔ ύστερα από 8 χρόνια!

Αναλυτικά:

“Όταν το παρελθόν συναντά το παρόν τότε οι αποφάσεις γίνονται ακόμα πιο εύκολες! Ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης έπειτα από 8 χρόνια επιστρέφει σε γνώριμα και αγαπημένα λημέρια και προβάρει και πάλι την «μπλε» φανέλα αφού συμφώνησε να αγωνιστεί τη σεζόν 2020-2021 στον ΑΣΕΔ!

Εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός αθλητής, ο 25χρονος γκαρντ τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Ιωνικό και αποτέλεσε «κινητήριο μοχλό» τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι αριθμοί άλλωστε λένε πάντα την αλήθεια και ο νέος «μπόμπερ» του ΑΣΕΔ την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 4η θέση των σκόρερ από τη γραμμή των 6.75μ (51τρίποντα), στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, πίσω από τους Γκαγκαλούδη, Καρούζο και Μάτο.

Ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης συγκαταλέγεται στους παίκτες της «χρυσής φουρνιάς» των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και του ΑΣΕΔ αφού από πολύ μικρός έβαλε στο παλμαρέ του επιτυχίες που θα τις κουβαλά για μια ολόκληρη ζωή.

Η 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στην Κύμη (2010-2011), η 1η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό του Περιστερίου την ίδια σεζόν καθώς επίσης και η 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Κοζάνης την επόμενη χρονιά, ήταν οι πρώτες μεγάλες διακρίσεις για τον ταλαντούχο Βαγγέλη που παρά το νεαρό της ηλικίας του τη σεζόν 2012-2013 πήρε χρόνο συμμετοχής και στην ανδρική ομάδα του Δούκα.

Μετά από 4 χρονιά παρουσίας στον Ιωνικό Νίκαιας (2014-2018), μια σεζόν στη Μεγαρίδα (2018-2019) και μια ακόμα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα… Οι δύο πλευρές θεώρησαν ότι το timing είναι το κατάλληλο, ο 25χρονος αθλητής ενθουσιάστηκε από το πρότζεκτ του ΑΣΕΔ και χωρίς δεύτερη σκέψη είπε το «ΝΑΙ» και πλέον είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν και μαζί με τον Αλέξανδρο Σακελλαρίου να αποτελέσουν ένα δυνατό «δίδυμο» στην περιφέρεια των «μπλε».

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του και ο 25χρονος γκαρντ στις δηλώσεις του τονίζει μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Δούκα και θα αγωνιστώ και πάλι στην ομάδα που ουσιαστικά ξεκίνησα το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον coach Αγγέλου και τους ανθρώπους του ΑΣΕΔ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ με τη σειρά μου να έχουμε όλοι υγεία πάνω από όλα και με πολλή δουλειά να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο και ελκυστικό τη νέα σεζόν».

Η διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Βαγγέλη στην οικογένεια του ΑΣΕΔ και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…