Κεντρική Β' Εθνική Πανελευσινιακός: Με Καραχάλιο – Βούλγαρη και τη νέα χρονιά!

Πανελευσινιακός: Με Καραχάλιο – Βούλγαρη και τη νέα χρονιά!

Ο Πανελευσινιακός ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και προχώρησε στην ανανέωση του τεχνικού τιμ της ομάδας. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ελευσίνας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ματθαίο Καραχάλιο και τον βοηθό του Νικόλα Βούλγαρη.

Αναλυτικά:

“Ανανέωση για το Προπονητικό Επιτελείο την περίοδο 2020-2021

Η Διοίκηση του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση για μια ακόμα χρονιά της συνεργασίας μας με τον Προπονητή κ. Καραχάλιο Ματθαίο και Βοηθό Προπονητή κ. Βούλγαρη Νικόλαο.

Είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και προσήλωση στο έργο τους, αφού τα δείγματα γραφής της προηγούμενης περιόδου ήταν καταλύτης ώστε να δοθεί εκ νέου ψήφος εμπιστοσύνης στο προπονητικό δίδυμο.

Το πρώτο λιθαράκι για τη νέα περίοδο μπήκε στην θέση του.
Η Διοίκηση σε συνεργασία με τους Προπονητές θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου μας, κάτω από πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες για όλους…

Γι αυτό ζητάμε την στήριξη όλης της Τοπικής Κοινωνίας και όλων των Φορέων, ώστε να συνεχίσει ο Σύλλογος να προσφέρει στον αθλητισμό και τη νέα γενιά της Ελευσίνας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Λεύκιππος: Επανέναρξη των Ακαδημιών, δωρεάν οι προπονήσεις!

Tην επανέναρξη των δραστηριοτήτων στα τμήματα υποδομής ανακοίνωσε ο Λεύκιππος. Μάλιστα, όπ…