Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Καρακούσης: “Είναι νωρίς ακόμα για τις ανακοινώσεις για προπονητή”

Καρακούσης: “Είναι νωρίς ακόμα για τις ανακοινώσεις για προπονητή”

karakousis

Aπό… επίσημα χείλη, πλέον, φαίνεται ότι το θέμα του Κώστα Μέξα όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά πιθανότατα να αλλάξει η απόφαση (και να “δοθεί” η τεχνική ηγεσία στον Χάρη Μαρκόπουλο) μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν. Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ., είπε:

“Πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και οι τέσσερις που είμαστε στο συμβούλιο. Είναι νωρίς ακόμα για τις ανακοινώσεις για προπονητή. Είναι το πιο βασικό κομμάτι για μια ομάδα, γιατί αυτός καλείται να τη «χτίσει». Αυτήν τη στιγμή, έχουμε μόνο ένα συμβόλαιο παίκτη σε ισχύ, οπότε έχουμε να κάνουμε 11-12 συμβόλαια για τη νέα ομάδα. Θα έχει πολλή δουλειά ο προπονητής και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας”.

Για το οικονομικό: “Το οικονομικό ήταν το «αγκάθι» πέρσι. Φέτος είναι καλύτερα γιατί, πέρσι, δεν είχαμε να περιμένουμε τίποτα, ούτε από τηλεόραση, ούτε από φανέλα, ούτε από χορηγούς… Φέτος είναι τελείως διαφορετικά. Έχουμε να περιμένουμε έσοδα από τηλεόραση, από τον κεντρικό χορηγό της λίγκας, έχουμε τη φανέλα. Θα είμαστε σαφώς καλύτερα από πέρσι. Αν την περσινή σεζόν δεν υπήρξε ο κ. Αμοιρίδης, που έμπρακτα μας βοήθησε τη σωστή ώρα, δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…