Κεντρική Γ' Εθνική Έγινε το “μπαμ” του καλοκαιριού!

Έγινε το “μπαμ” του καλοκαιριού!

nikos pettas ethnikos aigaleo

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού μέχρι στιγμής ανακοίνωσε ο Μίλωνας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προχώρησε στην απόκτηση του Νίκου Πέττα, που είναι εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία των Εθνικών Κατηγοριών. Πέρσι, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Εθνικό στη Β΄Εθνική και ήταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας έχοντας 23,6 πόντους κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά:

“Ο Μίλωνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Πέττα.

Την περσινή σεζόν ο Νίκος Πέττας αγωνίστηκε στον Εθνικό, στη Β Εθνική με τα νούμερα να είναι εντυπωσιακά καθώς ηταν με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, έχοντας 23,6 πόντους και 35 εύστοχα τρίποντα σε 20 αγώνες.

Αν και ο Έλληνας σκόρερ δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις, η πλούσια καριέρα του Νίκου Πέττα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού συμμετέχοντας και στην πρώτη ομάδα. Έχει αγωνισθεί σε Απόλλωνα Πάτρας, Ηράκλειο, Αιγάλεω, Ολυμπιάδα Πατρών, Τρίκαλα, Κόροιβο, Δόξα Λευκάδας, Ψυχικό (2012-14 άνοδος Α2), Προμηθέα Πατρών (2014-17 άνοδοι από Β΄Εθνική σε Α2 και από Α2 σε Basket League), Διαγόρα Δρυοπιδέων (2017-2018 άνοδος στην Α2), Ιωνικό ΝΦ (άνοδος στη Β’) και Εθνικό.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή σε συνδυασμό με την παρουσία στον σύλλογο του πολύπειρου Νίκου Καραγιάννη,αλλά και όλων των αθλητών και προπονητών της ομάδας μας γεμίζουν με υπερηφάνεια και αισιοδοξία για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται για τον Μίλωνα στη συνέχεια.

Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία για τη νέα σεζόν. Νίκο καλωσόρισες στην οικογένεια του Μίλωνα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό φανέλας της ομάδας για την επόμενη χρονιά, το τεχνικό γραφείο «Αλέξανδρος Θεοδωράκος» για την ηθική και υλική υποστήριξη στην προσπάθεια της επόμενης σεζόν.

Δηλώσεις:

Νίκος Πέττας:

«Για εμένα σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας του Μίλωνα.. Μιας ομάδας που έχει γράψει την δική της ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Είδα και εγώ ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει ο Μίλωνας στα ψηλά πατώματα του Ελληνικού μπάσκετ εκεί όπου ανήκει και είναι τιμή μου που θα αποτελέσω ενεργό μέλος αυτής της προσπάθειας. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Καραγιάννη και όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας για την ιδιαίτερη υποδοχή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι από την μεριά μου ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Πραγματικά ανυπομονώ για να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά και να αγωνιστώ με την φανέλα της ομάδας μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται.

Πρόεδρος Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης:

«Ο Μίλωνας επανέρχεται εκεί που ανήκει όχι στα λόγια αλλά με πράξεις. Σε αυτό το πλαίσιο ο Νίκος Πέττας θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τα καλύτερα που έρχονται. Είμαστε ίσως ένα από τα λίγα σωματεία που ταυτόχρονα με επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και υποδομές προσπαθούμε να κάνουμε και πρωταθλητισμό. Νίκο καλωσόρισες».

Αντιπρόεδρος Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος:

«Σήμερα ο Μίλωνας καλωσορίζει έναν μεγάλο αθλητή που σίγουρα θα προσδώσει νέα δυναμική στην προσπάθεια που κάνουμε να επανέλθει ο σύλλογος εκεί που αξίζει. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον Μίλωνα πρωταγωνιστή ξανά και ακριβώς αυτό το πλάνο υπηρετούμε, όπως το σχεδιάζει ο Νίκος Καραγιάννης. Στον Μίλωνα κάνουμε μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια με οδηγό μας το πάθος μας για τον σύλλογο και το άθλημα και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε, με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…