Κεντρική Β' Εθνική Δούκας: Επέστρεψε ο Λάκκας

Δούκας: Επέστρεψε ο Λάκκας

xristos lakkas doukas

Τη φανέλα του Δούκα θα φοράει τη νέα χρονιά ο Χρήστος Λάκκας. Ο ΑΣΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, ο οποίος τη φετινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Μεγαρίδας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Μετά τους…παλιούς γνώριμους Κωνσταντίνο Παπαντωνάκο και Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη, την τριπλέτα των επιστροφών στον ΑΣΕΔ ολοκληρώνει ο Χρήστος Λάκκας!!!

Ο 28χρονος guard (γεννημένος στις 05/12/1991, ύψος 1,88μ.) είπε το «ναι» στην πρόταση επιστροφής του στους «μπλε» με τους οποίους αγωνίστηκε την περίοδο 2018-2019 σε ένα πρωτάθλημα που ο ΑΣΕΔ είχε κατακτήσει την πέμπτη θέση στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας ενώ πέρυσι (2019-2020) αγωνίστηκε στο ίδιο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μεγαρίδας (8η θέση).

Πριν τους Δούκα και Μεγαρίδα, ο έμπειρος play maker είχε αγωνιστεί κατά σειρά σε Ηράκλειο, ΑΣ Καρδίτσας (κέρδισε την άνοδο στην Α2), Περιστέρι (Α2), Παγκράτι (Α2), Φιλαθλητικό (Α2) και Πανερυθραϊκό (Α2) ενώ έχει συμμετοχές και στην Basket League με τις ομάδες των Περιστερίου και Αμαρουσίου!

Εξαιρετικός στην οργάνωση και «ρολίστας» στην άμυνα, αναμένεται να αποτελέσει τον «εγκέφαλο» του ΑΣΕ Δούκα ενώ θα συναντήσει μέσα στη ρακέτα τον Κωνσταντίνο Παπαντωνάκο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες την περσινή σεζόν στη Μεγαρίδα.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Χρήστος Λάκκας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Δούκα, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Εμπιστεύομαι τον coach Αγγέλου και τον Σάββα Νικητάκη, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν και θέλω και εγώ να βοηθήσω στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον όπου θα συναντήσω φίλους και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…