Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χατζόπουλος για ηγετικό ρόλο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και… διαφωνίες για Μέξα

Χατζόπουλος για ηγετικό ρόλο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και… διαφωνίες για Μέξα

Τα προηγούμενα χρόνια ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν κοντά στην ΚΑΕ αλλά φέτος όλα δείχνουν πως θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον ΠΑΟΚ. Ήδη έκανε την… παρέμβασή του για να επιλεχτεί ο Κώστας Μέξας και όχι ο Χάρης Μαρκόπουλος ενώ λέγεται πως δεν αποκλείεται να “τοποθετηθεί” στην προεδρία, προχωρώντας σε ταμειακές διευκολύνσεις, όταν χρειαστεί.  Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να βρίσκεται στην διοίκηση και μάλιστα σε ηγετικό ρόλο.

Πάντως, δεν ήταν ομόφωνη η απόφαση της διοίκησης να επιλεχτεί ο Μέξας (υπήρχαν διαφωνίες), για παράδειγμα ο Πόλυς Κατσιώρας ήταν υπέρ του Χάρη Μαρκόπουλου και υπάρχει σενάριο παραίτησης… Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή θα αρχίσει ο σχεδιασμός για το ρόστερ, μετά την διευθέτηση του θέματος του τιμ μάνατζερ με τον Μιχάλη Γιαννακίδη να αναλαμβάνει τον ρόλο και το ζήτημα του προπονητή με τα… κλειδιά να δίνονται στον Μέξα.

Το θέμα είναι το κατά πόσο μεγάλη θα είναι η βοήθεια της οικογένειας Σαββίδη στο τμήμα μπάσκετ μετά τις τελευταίες επιλογές που έχουν γίνει, την ίδια στιγμή που “ακούγεται” έντονα ότι ο Τέλης Ζουρνατσίδης παίζει ρόλο… εξωτερικού συμβούλου, με τον ίδιο να μην επιβεβαιώνει ότι θέλει να ασχοληθεί εκ νέου με την ΚΑΕ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…