Κεντρική Γυναίκες Ανακοίνωσε τις αδερφές Βιντσιλαίου ο ΠΑΣ Γιάννινα! (pic)

Ανακοίνωσε τις αδερφές Βιντσιλαίου ο ΠΑΣ Γιάννινα! (pic)

Screenshot 2 1

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φορούν οι αδερφές Βιντσιλαίου τη νέα χρονιά. Η ομάδα των Ιωαννίων προχώρησε στην απόκτηση των δύο αθλητριών, που πέρσι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α1  Εθνικής με τη φανέλα των Χανίων.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει τη διπλή μεταγραφή των δίδυμων αδελφών, Αγγελικής και Σταυριανής Βιντσιλαίου στην ομάδα μας!

Οι δύο ταλαντούχες και ανερχόμενες ελληνίδες αθλήτριες, με καταγωγή από την Κόνιτσα Ιωαννίνων, μετά την περσινή εξαιρετική χρονιά στα Χανιά και την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1, είχαν προτάσεις από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στη βαθμολογία της περασμένης σεζόν, αλλά μετά από την επιμονή και προσπάθεια της διοίκησης κατέληξαν στα Γιάννενα!

Λίγα λόγια για τις δύο νέες αθλήτριες του ΠΑΣ

⛹️‍♀️ Αγγελική Βιντσιλαίου (PG,G)
🏀 22 ετών, ύψος 1,75, αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2

Η Αγγελική είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών ενώ την περασμένη χρονιά έπαιξε στην Α1 με την ομάδα των Χανίων κατακτώντας την 4η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μέσο όρο 10,7 πόντους, 2.3 ασίστ, 1,2 ριμπάουντ και 0,9 κλεψίματα σε 18,5 λεπτά συμμετοχής.

💬 Η Αγγελική δήλωσε για την μεταγραφή της στον ΠΑΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα! Εύχομαι πρωτίστως υγεία και ύστερα να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει ώστε να ικανοποίησουμε τους φιλαθλους μας.”

⛹️‍♀️ Σταυριανή Βινσιλαίου (F,PF)
🏀 22 ετών, ύψος 1,81, αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4

Η Σταυριανή είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα των Χανίων και είχε 6,7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ, 1,7 κλεψίματα (5η στην Α1) με 40% στα δίποντα και 69% στις βολές σε μ.ο.22 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του Ο.Α. Χανίων που κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Σημαντική στιγμή για την Σταυριανή ήταν η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου με την Εθνική ομάδα κάτω των 18 ετών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σαράγιεβο το 2016, έχοντας αναδειχθεί πρώτη στο Efficiency Rating της διοργάνωσης με 7.1 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 2.6 κλεψίματα ανά αγώνα.

💬 Η Σταυριανή δήλωσε για την μεταγραφή της στον ΠΑΣ: “Θέλω να ευχαριστήσω τον coach και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, κι ελπίζω μέσα από σκληρή δουλειά να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στο γήπεδο και να δικαιώσουμε τους φιλαθλους μας”

Αγγελική και Σταυριανή καλώς ήρθατε στην οικογένεια του #ΠΑΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…