Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Το Βελιγράδι είναι το ασφαλέστερο μέρος για την ολοκλήρωση της Ευρωλίγκας”

“Το Βελιγράδι είναι το ασφαλέστερο μέρος για την ολοκλήρωση της Ευρωλίγκας”

Euroleague

Πανέτοιμο να φιλοξενήσει την συνέχεια της Ευρωλίγκας είναι το Βελιγράδι σύμφωνα με όσα είπε στο «Mozzartsport» ο αναπληρωτής δήμαρχος της πόλης. Ο Γκόραν Βέσιτς στις δηλώσεις του ανέφερε ότι έχει ενημερώσει την Ευρωλίγκα ότι μπορούν να εξασφαλισθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ ήδη υπάρχουν και συγκεκριμένες προσφορές από ξενοδοχεία για την φιλοξενία των αποστολών των ομάδων.

Αναλυτικά:

«Με την υποστήριξη του προέδρου Βούτσιτς και του Πρωθυπουργού Μπρνάμπιτς, θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες στο Βελιγράδι. Τόσο στην μεταφορά τη ομάδων όσο και στα ιατρικά τεστ. Μιλήσαμε και με ξενοδοχεία που έχουν κάνει μοναδικές προσφορές ενώ ειδοποιήσαμε σχετικά και την Euroleague.

Σεβόμαστε τις πόλεις που θέλουν την διοργάνωση και οι οποίες είναι μεγαλύτερες και πιο πλούσιες. Όμως θέλουμε και εμείς το ίδιο και έχουμε τους λόγους μας. Μιλάμε για 17 ακόμη ομάδες οι οποίες θα πρέπει να έρθουν εδώ 15 μέρες πριν από τις 4 Ιουλίου και να κάνουν την δική τους καραντίνα.

Οπότε 40 μέρες όπου θα βρεθούν 3.000-4.000 άνθρωποι στο Βελιγράδι. Παίκτες, προπονητές, staff, Μάνατζερ, σκάουτερ, σπόνσορες και δημοσιογράφοι. Μιλάμε για ζωντανές μεταδόσεις περισσοτέρων από 60 αγώνων. Θα δείξουμε ότι είμαστε ο ασφαλέστερος προορισμός για όλους». 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…