Κεντρική Διεθνή “Όλοι οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν οι διοργανώσεις αλλά δεν είναι στο χέρι μας”

“Όλοι οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν οι διοργανώσεις αλλά δεν είναι στο χέρι μας”

Σαραγόσα, Σάκοτα

Δεδομένη είναι η θέληση των παικτών να επιστρέψουν στην δράση και να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, με αφορμή την επιστροφή της ομάδας του στις προπονήσεις (σε ανοιχτό χώρο), μίλησε για την αβεβαιότητα που επικρατεί αναφορικά με το αν τελικά θα ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ζήτημα των Αμερικανών, οι οποίοι είναι κομβικοί για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Θεωρητικά, αυτή την περίοδο, θα δίναμε τους πιο κρίσιμους αγώνες μας και στις δύο διοργανώσεις. Τώρα, θα πάμε πάλι από την αρχή, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Αυτό που γνωρίζω είναι πως όλοι οι παίκτες θέλουν να συνεχιστούν οι διοργανώσεις, ωστόσο, δεν είναι στο χέρι μας. Θα δούμε τι θα γίνει και στην Αδριατική Λίγκα και στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι μακριά η 24η Μαΐου (σ.σ. τότε θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις)».

Για τα τεστ που έκαναν οι παίκτες του: «Ήταν λογικό να υποβληθούμε πρώτα στο τεστ, για να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι καλά. Αυτό, είναι ένα είδος ξεκινήματος, αλλά δεν ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια. Δεν έχουμε ακόμη την άδεια να προπονηθούμε στο κλειστό και δεν γνωρίζουμε εάν τελικά οι διοργανώσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν».

Για το ζήτημα των Αμερικανών: «Οι Αμερικανοί μας έχουν θέσεις – κλειδιά στην ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την επιστροφή τους και πώς θα μπουν στην καραντίνα. Κανείς δεν έχει παρόμοια εμπειρία, αλλά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε καλή κατάσταση το συντομότερο δυνατό» είπε ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…