Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όλοι δουλεύουμε ώστε ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστήσει και πάλι”

“Όλοι δουλεύουμε ώστε ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστήσει και πάλι”

olympiacos

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε την οριστική ακύρωση της φετινής σεζόν, με τον Ολυμπιακό να την αφήνει πίσω του, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση βελτίωσης για την επόμενη. Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τους χορηγούς της και τόνισε ότι άπαντες δουλεύουν για να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστής στην διοργάνωση.

Αναλυτικά:

«Κατόπιν σχετικής απόφασης της διοργανώτριας αρχής, η οποία έβαλε πάνω από όλα την υγεία όλων όσων μετέχουν στην διοργάνωση, η φετινή (2019-20) σεζόν της Ευρωλίγκας διακόπηκε οριστικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της για την στήριξή τους καθώς και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες της, τον Μεγάλο Χορηγό της, Bwin, τις FMS, Cosmote, Nike, Τράπεζα Πειραιώς, Coca Cola, Menarini, EZA , MarineTours, Volton, Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, Ticketmaster, Δείπνο Σοφιστήριον και Olympiacos BC Official Store.

Είμαστε σίγουροι πως μέσα από τις δύσκολες μέρες που διανύει η ανθρωπότητα, όλοι μας θα βγούμε πιο δυνατοί. Η σεζόν τελείωσε, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη. Άπαντες στην ομάδα δουλεύουμε για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Ραντεβού στο παρκέ…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …