Κεντρική Basket League Άρης “Ο Γουλιέλμος έχει τον Άρη σε μία ομηρία, δεν δίνει απάντηση και μας έχει αγανακτήσει!”

“Ο Γουλιέλμος έχει τον Άρη σε μία ομηρία, δεν δίνει απάντηση και μας έχει αγανακτήσει!”

goulielmos

O Δημήτρης Γουλιέλμος, πλέον, αρχίζει να προκαλεί την οργή όλων στην “οικογένεια” του Άρη. Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Δημήτρης Οικονόμου, που υπογράμμισε ότι “με έναν πρόχειρο υπολογισμό η ομάδα χρειάζεται 1.200.000 ευρώ”, μιλώντας στο  «Yellow Radio» ανέφερε:

“Στον Άρη δυστυχώς η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Ο κ. Γουλιέλμος δεν τοποθετείται με σαφή τρόπο για να μπορέσει να πάει το τμήμα στην επόμενη μέρα. Εμείς κληθήκαμε από τον ΑΣ τον Δεκέμβριο για να βγάλουμε την ομάδα από μία πολύ άσχημη κατάσταση. Με θυσίες οικονομικές, με πολύ δουλειά καταφέραμε να αλλάξουμε τα πράγματα οικονομικά, ενώ και στο αγωνιστικό ήμασταν σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο, πηγαίναμε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα σωζόμασταν. Αυτό που μας έχει αγανακτήσει είναι ότι ο κ.Γουλιέλμος δεν δίνει μία απάντηση! Είτε να παραχωρήσεις τις μετοχές, είτε να έρθει να διοικήσει. Έχει τον Άρη σε μία ομηρία. Είναι εγκληματικό αυτήν την στιγμή κάποιοι άνθρωποι να καταβάλουν χρήματα για μία ξένη εταιρία”.

Για την πρόταση που κατατέθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ: “Η πρόταση είναι να δοθούν οι μετοχές σε 9 ή 18 μεσεγγυούχους. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά δεν τα γνωρίζω αλλά τα γνωρίζει ο κ.Αρβανίτης. Ρώτησε ο κ.Γουλιέλμος για το που θα πάει η ομάδα. Ο κ.Αρβανίτης του απάντησε ότι οι μετοχές θα πάνε στον Α.Σ. και θα αποφασίσει ο λαός του Άρη το τι θα γίνει. Είπε ότι το βλέπει θετικά, ότι θα απαντήσει την Παρασκευή αλλά δεν πήραμε απάντηση. Όταν τρέχουν πράγματα όμως, ότι μας παίρνουν τηλέφωνα παίκτες, όταν πρέπει να παρθούν αποφάσεις πως να δράσουμε εμείς;

Δεν γίνεται να αφήσουμε την ομάδα. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να χάνουμε και παίκτες. Ανέφερε (ο Δημήτρης Γουλιέλμος) ότι υπάρχει κάποιος που θα έδινε κάποια χρήματα για να πάρει τις μετοχές. Το όνομα του κ. Αλευρογιάννη δεν νομίζω ότι υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά ακόμη και να υπήρχε δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει το καράβι εκεί που πρέπει”.

Για το ποσό που θα πρέπει να συγκεντρώνει ο Άρης ενόψει της επόμενης χρονιάς για να συνδυάσει τη βιωσιμότητα της εταιρίας με τις τρέχουσες υποχρεώσεις: “Με έναν πρόχειρο υπολογισμό η ομάδα χρειάζεται 1.200.000 ευρώ. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τα ban, αλλά με καλές διαπραγματεύσεις τα ποσά για να αρθεί το απαγορευτικό δεν είναι μεγάλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…