Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Με τον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνεις υπομονή – Αν φύγει θα έρθει άλλη ομάδα στη θέση του”

“Με τον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνεις υπομονή – Αν φύγει θα έρθει άλλη ομάδα στη θέση του”

giannakopoulos bertomeu

Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα. Ο CEO της διοργάνωσης ανέφερε ότι δεν είναι πρώτη φορά που ακούγεται αυτό για τον Παναθηναϊκό και σημείωσε ότι με τους “πράσινους” πρέπει να κάνεις υπομονή. Παράλληλα τόνισε ότι αν τελικά αποχωρήσει το τριφύλλι, τότε θα έρθει άλλη ομάδα στη θέση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Εl Pais για το θέμα του Παναθηναϊκού:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα εγκαταλείψει την Euroleague. Με τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να έχεις υπομονή, να συζητήσεις μαζί τους και να τους κάνεις να καταλάβουν. Αλλά στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν επίσης ότι εκτός Euroleague δεν έχουν καλύτερο σενάριο, μόνο πολύ χειρότερο σενάριο. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Και παρά το γεγονός ότι έχει ξανακάνει ανακοινώσεις αυτού του τύπου, δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι. Και αν τελικά φύγει, θα έρθει άλλη ομάδα. Πριν από μερικά χρόνια είχαμε τη Μπενετόν Τρεβίζο, τη Μοντεπάσκι Σιένα και…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…