Κεντρική Διεθνή “Η πανδημία θα αλλάξει ολόκληρο τον πλανήτη”

“Η πανδημία θα αλλάξει ολόκληρο τον πλανήτη”

Heurtel e1558269612212

Τελείως διαφορετική θα είναι η επόμενη μέρα μετά την πανδημία σύμφωνα με τον Τόμας Ερτέλ, ο οποίος δήλωσε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Παράλληλα, ο Γάλλος γκαρντ της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος στην ισπανική ομάδα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του να επιστρέψουν οι ομάδες στα παρκέ.

Αναλυτικά:

Για την φετινή σεζόν: «Ελπίζω πως μπορούμε να παίξουμε ξανά. Όμως, πάντα προέχουν τα μέτρα ασφαλείας».

Για τις περικοπές στα συμβόλαια της Μπαρτσελόνα: «Το ΕΡΤΕ ήταν ένα μέτρο για να βοηθηθεί η ομάδα. Αποφασίσαμε πως το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όσους δουλεύουν με μικρότερους μισθούς από εμάς. Εμείς είμαστε οι προνομιούχοι».

Για την επόμενη σεζόν και το μέλλον του στη Βαρκελώνη: «Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει. Διάβασα πως θα μειωθούν οι παίκτες και οι άνθρωποι στο τεχνικό επιτελείο, αλλά δεν γνωρίζω. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξει ολόκληρος ο πλανήτης. Τα μπάτζετ των ομάδων θα μειωθούν.

Στη Βαρκελώνη εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε άνετα. Αγοράσαμε ένα σπίτι. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα, γι’ αυτό και ανανέωσα πέρυσι. Πολλά μπορούν να συμβούν στο μέλλον. Όμως, εφόσον τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν, θα ήταν ωραίο να αποσυρθώ με τη φανέλα της Μπάρτσα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…