Κεντρική Διεθνή “H ΤΣΣΚΑ θα έχει απώλειες 5,5 εκατομμυρίων, η κρίση θα μειώσει τις απαιτήσεις των παικτών”

“H ΤΣΣΚΑ θα έχει απώλειες 5,5 εκατομμυρίων, η κρίση θα μειώσει τις απαιτήσεις των παικτών”

15f990e3 darrun hilliard cska euroleague

Για ετήσιες απώλειες της τάξης των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ έκανε λόγο ο διευθυντής επικοινωνίας της ΤΣΣΚΑ, Νικολάι Τσινκέβιτς, μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα. Παράλληλα, δήλωσε ότι υπάρχει και κάτι θετικό από την κρίση, καθώς θεωρεί ότι θα μειωθούν οι απαιτήσεις των αθλητών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ακόμη και το καλύτερο κλαμπ της Ευρώπης, η ΤΣΣΚΑ, που ανήκει σε μία τεράστια εταιρία όπως είναι η “Nornickel”, το μπάτζετ της θα υποφέρει αναπόφευκτα. Ήδη, εκτιμάται πως οι ετήσιες απώλειες θα είναι ύψους 450 εκατ. ρουβλιών (σ.σ. περίπου 5,5 εκατ. ευρώ), κυρίως λόγω της συναλλαγματικής διαφοράς, αφού τα περισσότερα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών έχουν υπογραφεί σε ξένο νόμισμα.

Πιθανότατα, την επόμενη σεζόν να γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο και αυτή είναι άλλη μία μείωση στο εισόδημα. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλήσαμε για αναπροσαρμογή των συμβολαίων και προτείναμε στην Ευρωλίγκα να φτάσει σε μία συμφωνία γενικής μείωσής τους. Πράγματι, από την άλλη η κρίση αυτή θα έχει καμία θετική επίδραση, καθώς οι απαιτήσεις των παικτών θα πέσουν, αφού θα δυσκολεύονται οι ομάδες οικονομικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…