Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Παρίσι”

“Από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Παρίσι”

Vujosevic e1513883828831

Ως μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του χαρακτήρισε τον χαμένο ημιτελικό της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό το 2010 στο Παρίσι ο  Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Πρόκειται για έναν από τους πλέον συναρπαστικούς ημιτελικούς των τελευταίων ετών με τους ερυθρόλευκους του Παναγιώτη Γιαννάκη να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση όταν μετά από airball του Τεόντοσιτς, ο Τσίλντρες σκόραρε στην λήξη του χρόνου.

Ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στο στο “Kurir” για εκείνη την βραδιά δήλωσε:

«Είχα πολλές ήττες στην καριέρα μου, όμως εκείνη από τον Ολυμπιακό στο Final 4 του Παρισιού είναι μέσα στις 2 χειρότερες. Είχαμε σχεδόν κερδίσει. Νικούσαμε για 2 πόντους και ο Ολυμπιακός πήρε timeout. Τονίσαμε ότι πρέπει να βγάλουμε μια τελευταία άμυνα και το κάναμε σχεδόν τέλεια αφού το σουτ του Τεόντοσιτς δεν βρήκε στεφάνι. Αν η μπάλα άγγιζε ελάχιστα το στεφάνι και δεν ήταν airball, τότε η κατάληξη θα ήταν διαφορετική. Όμως ο Τσίλντρες που δεν είχε κάνει καλό παιχνίδι έως τότε, πήδηξε και χωρίς άμυνα σκόραρε. Ήμασταν άτυχοι. Ο τελικός είναι ένας αγώνας, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Κι ας ήταν η Μπαρτσελόνα το απόλυτο φαβορί. Πολλοί δεν μας υπολόγιζαν, αλλά κερδίζαμε».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Τεόντοσιτς για τη συγκεκριμένη φάση: «Όχι. Όποτε βρισκόμαστε, απλά χαιρετιόμαστε και μιλάμε. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τρόπους. Σέβομαι απόλυτα όσα έκανε στην καριέρα του, αλλά δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε πάνω στην φάση αυτή»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …