Κεντρική Διεθνή “Αν είναι να πάω στο ΝΒΑ θέλω να είμαι σε μια ομάδα που θα παίζω”

“Αν είναι να πάω στο ΝΒΑ θέλω να είμαι σε μια ομάδα που θα παίζω”

Εφές

Δεν του είναι αρκετό το να είναι στο ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ του Βασίλιε Μίσιτς, καθώς όπως δήλωσε σε λιθουανικό μέσο αν είναι να πάει θέλει να βρεθεί σε μια ομάδα όπου θα παίζει. Παράλληλα, ο Σέρβος γκαρντ τόνισε ότι ο μοναδικός τον οποίο συμβουλεύεται για το ΝΒΑ είναι ο Σέιν Λάρκιν, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα επανέναρξης της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά:

Για το ΝΒΑ και την πιθανότητα να βρεθεί εκεί κάποια στιγμή: «Μιλάω μόνο μαζί του για το ΝΒΑ. Τον ρωτώ διάφορα Ξέρω ότι του αρέσει και θα ήθελε να επιστρέψει. Αλλά ξέρει ότι είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενος. Αυτό θέλω και εγώ. Σίγουρα, δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το πού θα είσαι χαρούμενος. Αλλά ο Λάρκιν είναι καλά τώρα τους… σκοτώνει όλους. Έτσι νιώθω και εγώ και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω όταν πάρω την απόφαση για το ΝΒΑ. Θέλω να είμαι σε μία ομάδα και να παίζω, δεν μου αρκεί να είμαι απλά στο ΝΒΑ. Δεν θα με έκανε χαρούμενο κάτι τέτοιο».

Για την Euroleague: «Είμαι ο τύπος που θα ήμουν εντάξει αν υπήρχε οριστική διακοπή. Αν όμως έχουμε μία πιθανότητα να παίξουμε, θα είμαι έτοιμος και χαρούμενος να παίξω. Μου αρέσει το μπάσκετ, θέλω να βρίσκομαι στο παρκέ. Δεν θα μου ήταν δύσκολο να επιστρέψω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…