Κεντρική Β' Εθνική Πήρανε το επίδομα οι προπονητές

Πήρανε το επίδομα οι προπονητές

Οι προπονητές τελικά εντάχθηκαν στα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό και θα λάβουν το επίδομα που δίνει η κυβέρνηση. Ο Κώστας Σορώτος, που ήταν από τους πρώτους προπονητές που έδωσαν μάχη γι αυτόν τον λόγο, έκανε σχετική ανάρτηση και συνεχάρη τον ΣΕΠΚ για τις ενέργειες που έκανε.

Αναλυτικά:

“Να πούμε ένα μπράβο στον ΣΕΠΚ που διεκδίκησε και κέρδισε το απόλυτα δίκαιο, να πάρουν οι προπονητές το επίδομα. Πολλά μπράβο.

Χαμένος αγώνας είναι μόνο ο αγώνας που δεν δίνεται…… Πρέπει η πολιτεία να δει και με τους παίκτες τι μπορεί να κάνει. Επόμενο βήμα η πλήρης και συνολική κατοχύρωση του επαγγέλματος με την υποχρεωτική ύπαρξη του συμβολαίου.

Υ.Γ. Εδώ να βάλω κάτι προσωπικό. Σε αυτή τη διάρκεια νομίζω ότι έκανα αυτά που καθόριζε η συνείδηση μου. Ευχαριστώ όσους συναδέλφους μπήκαν στον κόπο να γράψουν μια καλή κουβέντα αλλά επαναλαμβάνω ότι ήταν επιτυχής μια μάχη που δώσαμε όλοι μας και ήταν μια δίκαιη μάχη. Σε αυτή τη διάρκεια άκουσα πολλά συκοφαντικά μέσα από ψεύτικα προφίλ. Είπανε ότι κλαίγομαι για να πάρω τα 800 ευρώ, ότι κλαίγομαι για να βρω ομάδα, ότι είμαι φοροφυγάς, ότι είμαι λαικιστής και πολλά ακόμα χειρότερα. Δεν σας το κρύβω ότι με εξοργίσανε ειδικά γιατί μερικά γράφτηκαν από έναν νέο συνάδελφο ( λέμε τώρα) που κακώς έχει μικρά παιδιά στη δικαιοδοσία του, αυτά τα λίγα που έχει (ευτυχώς). Μην νομίζεις αδελφέ ότι δεν θα σε έβρισκα. Δεν ήταν δύσκολο άλλωστε γιατί τόση βλακεία είναι δύσκολο να συναντήσεις σε άλλον στο άθλημα. Δεν έχω τελειώσει ακόμα μαζί σου…….”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Έτσι επανεκκινεί το σύνολο του αθλητισμού [pics]

Οι λοιμωξιολόγοι μετά από πολλούς μήνες αποφάσισαν την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλη…