Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε…

Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε…

liolios novibet

Με το στοίχημα ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά. Δεν είναι του γούστου μου, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολύ σοβαρές εταιρίες και πως οι επαγγελματίες του χώρου δεν είναι αξιοπρεπέστατοι. Επίσης είναι και καλοσυνάτοι, γιατί… αποφάσισαν να μου κάνουν ένα δώρο για τα γενέθλιά μου. Βλέπετε έχουν ορίσει ως ημέρα διεξαγωγής των εκλογών της ΕΟΚ την Σεπτεμβρίου, οπότε «όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε». Να είναι η μέρα των γενεθλίων μου, μέρα πτώσης του Βασιλακόπουλου, το λες και… κάρμα, αλλά αρκετά με τα… προσωπικά.

Όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, οι στοιχιματικές εταιρίες άρχισαν να δίνουν… αποδόσεις. Επειδή μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι σαν και μένα, που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά, να σημειώσω πως η πυραμίδα είναι ανάποδη, δηλαδή αυτός που έχει τη μεγαλύτερη απόδοση, έχει τις λιγότερες πιθανότητες.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, φαβορί είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος, τον οποίο «απειλεί» μόνο η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα. Ο Γιάννης Σγουρός είναι αρκετά πίσω, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έρχεται (δεν έρχεται, γιατί δεν έχει δικαίωμα καθόδου στις εκλογές, αλλά λέμε τώρα) τελευταίος.

liolios novibet1

Η απόδοση που δίνεται είναι 12, αυτό σημαίνει ότι αν βάλεις 1 ευρώ, παίρνεις 12 πίσω. Κι επειδή μπορεί να μην μου φαίνεται, αλλά κατά βάθος είμαι καλός άνθρωπος, να και μια μεγάλη ευκαιρία για το blog των γελωτοποιών της αυλής να πετύχουν δύο σε ένα: Να βγάλουν χρήματα, δείχνοντας πίστη κι εμπιστοσύνη στον πρόεδρο.

Βάζετε 1.000 ευρώ και 1η Σεπτέμβρη παίρνετε 12.000, έχοντας σταθεί δίπλα στον «μεγάλο». Άντε να σας δούμε. Α, και που είσαστε: Σε περίπτωση που το κάνετε (τι ώρα;), δείξτε μας κανονικό καταθετήριο. Όχι σαν το άλλο. Ξέρετε εσείς…

Αντί επιλόγου: Επειδή υπάρχουν κι ηλίθιοι διαφόρων ειδών, να διευκρινίσουμε πως ο τίτλος έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την ημερομηνία των εκλογών και την πτώση Βασιλακόπουλου, όχι για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος. Γι’ αυτό θα τοποθετηθούμε διεξοδικά όταν πρέπει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…