Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Ολυμπιάδα Παπάγου: Παρελθόν ύστερα από 11 χρόνια ο Σγουρίτσας

Ολυμπιάδα Παπάγου: Παρελθόν ύστερα από 11 χρόνια ο Σγουρίτσας

sgouritsas xristos olympiada papagou

Ύστερα από 11 χρόνια στην Ολυμπιάδα Παπάγου ο Χρήστος Σγουρίτσας αποτελεί παρελθόν. Ο έμπειρος τεχνικός πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα και πλέον αναζητεί τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

“ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ
Ύστερα από 11 χρόνια συνεργασίας, ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας. Στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Σγουρίτσας δεν θα είναι μέλος της προπονητικής ομάδας του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ.
Ο Χρήστος πέρασε σχεδόν τη μισή μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα κοντά μας και συνέδεσε, ως προπονητής, το όνομά του με τις περισσότερες από τις σημαντικές στιγμές και επιτυχίες του συλλόγου μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι δίδαξε δεκάδες παιδιά του συλλόγου μας, το σωστό μπάσκετ, τον σωστό αθλητισμό και υπήρξε δάσκαλος και μέντορας για του νεότερους προπονητές μας.
Από τη μεριά μας, πιστεύουμε ότι του δώσαμε την ελευθερία και τις προϋποθέσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να εφαρμόσει τις μπασκετικές του αρχές και γνώσεις.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η παρουσία και η συνεργασία με τον Χρήστο, υπήρξε τιμή και επιτυχία για το σύλλογό μας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα τον σκεφτόμαστε τον ίδιο και τη συνεργασία μας.
Του ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επαγγελματική του συνέχεια, θα την χαιρόμαστε μαζί του, και πάνω από όλα προσωπική και οικογενειακή ΕΥΤΥΧΙΑ.
Το ΔΣ ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…