Κεντρική Διεθνή Ντιλέινι: Το δημοσίευμα για Ρεάλ και η άμεση απάντηση του παίκτη! (pic)

Ντιλέινι: Το δημοσίευμα για Ρεάλ και η άμεση απάντηση του παίκτη! (pic)

delaney

O Μάλκολμ Ντιλέινι είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως είναι λογικό οι φήμες για ενδιαφέρον ομάδων δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, η Defensa Central, ανέφερε ότι ο Αμερικανός θα ήθελε να ακολουθήσει το αντίστροφο δρομολόγιο από του Νίκολα Μίροτιτς πηγαίνοντας στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν θα έλεγε όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο από εκείνο που έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς. Η ομάδα βρίσκεται σε συναγερμό καθώς ο Καμπάσο σκέφτεται το ΝΒΑ. Ο Πάμπλο Λάσο δεν σκέφτεται ακόη τον Ντιλέινι, τον θεωρεί πολυτέλεια, ενώ στο Wizink Center αισιοδοξούν πως ο Αργεντινός γκαρντ δεν θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, οπότε δεν θα υπάρξει ανάγκη απόκτησης ενός τόσο σημαντικού παίκτη“, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ωστόσο, ο Ντιλέινι, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα έχει δείξει ότι είναι ενεργός στα social media, έσπευσε να απαντήσει στο παραπάνω δημοσίευμα λέγοντας ότι “απορώ γιατί πιστεύει κάποιος ότι θα έλεγα ναι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…