Κεντρική NBA Νοτσιόνι: “Τα κατορθώματα του Ντόνσιτς σε πέντε χρόνια θα μείνουν στην ιστορία”
NBA

Νοτσιόνι: “Τα κατορθώματα του Ντόνσιτς σε πέντε χρόνια θα μείνουν στην ιστορία”

luka doncic andres nocioni 1lujbm9ha00vd1enq5f4b6015l

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Λούκα Ντόνσιτς ο Αντρές Νοτσιόνι τονίζοντας ότι τα κατορθώματα του μέσα σε μια πενταετία θα μείνουν στην ιστορία. Ο Αργεντίνος φόργουορντ αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του με την φανέλα της Ρεάλ στην Ευρωλίγκα, ενώ τόνισε ότι στο ΝΒΑ εμπνέει την ίδια εμπιστοσύνη που ενέπνεε και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «basquetplus»:

«Αυτό που κατάφερε σε πέντε χρόνια ο Λούκα είναι ιστορικό και είναι κάτι που θα μείνει στις μνήμες των ανθρώπων για πολλά χρόνια γιατί σε νεαρή ηλικία κατέκτησε το βραβείο του MVP της κανονικής διάκρειας στην Euroleague και του MVP σε Final 4 και έγινε νεαρός σταρ του NBA.

Σε ηλικία μόλις 21 ετών δείχνει πολύ έμπειρος και σου αφήνει την εντύπωση ότι ελέγχει το παιχνίδι στο NBA με τον ίδιο τρόπο που το έκανε στην Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης όταν βρισκόταν στην Ευρώπη. Αυτό δεν είναι κάτι που το βλέπεις κάθε μέρα.

Το πιο σημαντικό που κατάφερε ο Λούκα σε πέντε χρόνια στην Ευρώπη είναι ότι από υπόσχεση έγινε… πραγματικότητα πολύ γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το κατόρθωμα του σε μόλις πέντε χρόνια είναι τρελό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…