Κεντρική Basket League Άρης Νικολός: “Ο Γουλιέλμος να καταλάβει ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι!”

Νικολός: “Ο Γουλιέλμος να καταλάβει ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι!”

nikolos

Για τις εξελίξεις στον Άρη μίλησε το πρώην μέλος της ΚΑΕ Άρης, Θωμάς Νικολός. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στο “Yellow Radio 92.8”:

“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση για άλλη μία φορά. Τώρα το 90% των μετοχών βρίσκεται στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Υπάρχει μία διοίκηση πρωτοδικείου που έβγαλα την ομάδα αυτήν την χρονιά με τις όποιες δυσκολίες.

Από εδώ και πέρα, για μία ομάδα όπως ο Άρης ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς δεν μπορεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Υπάρχει ένα αίτημα για να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών.

Ο κ.Γουλιέλμος είχε πάρει τις μετοχές έναντι εκτός ευρώ. Δεν αμφισβητώ ότι έβαλε λεφτά, αλλά δεν μπορεί να βγαίνει και να τα ζητάει”.

Kαι συνέχισε:

“Η ομάδα έχει μείνει ακυβέρνητη και η κατάσταση θα δυσκολεύει χρόνο με τον χρόνο. Σήμερα υπάρχει ένα έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ώστε να αυξηθεί το ύψος της εγγυητικής. Στον Άρη αυτήν την στιγμή υπάρχει μία ακυβερνησία. Νομίζω ότι για να υπάρξει ενδιαφέρον και να πάει το κομμάτι σε ένα πιο Αρειανό πλαίσιο θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις μετοχές.

Θα πρέπει να μαζευτούμε όλοι, ενωτικά για να δούμε τι θα κάνουμε”.

Για το αν οι μετοχές είναι στα χέρια του Δημήτρη Γουλιέλμου:

“Θεωρώ ότι οι μετοχές είναι στα χέρια του Γουλιέλμου γιατί πέρασε την επιτροπή. Αυτήν την στιγμή τουλάχιστον οι μετοχές βρίσκονται στα χέρια του Γουλιέλμου, έχει το 90%.

Από εκεί και πέρα, αν έχει λεφτά να τα βάλει και να τρέξει την ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμός σε στενά όρια, ειδικά φέτος.

Δυστυχώς αν δεν βρίσκονται σε κάποια χέρια γνωστά, σε χέρια ανθρώπων κοινής αποδοχής δύσκολα θα εμπλακεί κάποιος. Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Διευκρινίζω ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος “λεφτάς” από πίσω, όπως δεν υπήρξε και τα προηγούμενα χρόνια”.

Για το ότι δεν δίνει ο Γουλιέλμος τις μετοχές:

“Πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι! Να πει δεν μπορώ να δώσω κάτι περισσότερο. Εκμεταλλεύεται ότι λειτουργεί μία κατάσταση, αλλά είναι μία κατάσταση νοσηρή, γιατί οι διοικήσεις πρωτοδικείου είναι καταστάσεις νοσηρές, δεν δίνουν ελπίδα”.

Για τους μεσεγγυούχους:

“Οι μεσεγγυούχοι ουσιαστικά παίρνουν ένα ποσοστό αρκετά μικρό ώστε να μην περάσουν από ΕΕΑ και να παραδώσουν ουσιαστικά αργότερα τις μετοχές”.

Για το αν ο κ.Γουλιέλμος μπορεί να κρατήσει ποσοστό των μετοχών.

“Μπορεί κατά τα άλλα ο κ.Γουλιέλμος αν θέλει να δώσει ένα 60% και να κρατήσει ένα μικρότερο ποσοστό. Αλλά για εμένα το καλύτερο είναι να τις δώσει όλες”.

Για τους ανθρώπους που θα μπουν:

“Όποιοι άνθρωποι προσφερθούν θα πρέπει να έχουν καθαρά τον ρόλο του μεσεγγούχου για να βγει η ομάδα από το τέλμα. Εννοείται ότι πρέπει να είναι και πρόσωπα που θα χαίρουν της εκτίμησης του κόσμου του Άρη.

Θεωρώ ότι θα υπάρχει κόσμος που θα προσφερθεί, αλλά όχι τόσο εύκολα.

Από την άλλη όταν πάμε στον Γουλέλμο πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε κάποιους που μπορούν να τα πάρουν αυτά”.

Ακόμη, πρόσθεσε:

“Ο κόσμος κουράζεται, δεν μπορεί να βοηθάει συνέχεια. Ούτε μπορούμε να λέμε να μαζευτούν 5 να βάλουν από 100. Θα πρέπει τις μετοχές να τις έχει ο Α.Σ., να μην υπάρχει κανένας Νικολός ο οποίος θα βάλει 40 χιλιάδες και θα κάνει ότι θέλει.

Πρέπει να νοικοκυρευτούμε και να ξαναγίνουμε μια “οικογενειακή επιχείριση” για να μεγαλώσουμε ξανά. Να οργανωθούμε, να οργανώσουμε τα τμήματα υποδομής, να βγάλουμε νέα παιδιά”.

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να βοηθήσει:

“Πιστεύω ότι αν ένα μέρος του κεφαλαίου βρίσκεται σε καθαρά χέρια, Αρειανά θα υπάρξει κόσμος που θα θελήσει να στηρίξει μία τέτοια προσπάθεια.

Ενώ δεν υπάρχει κάποιος μεγάλος, υπάρχουν άνθρωποι που συλλογικά μπορούν να βοηθήσουν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Με κάποια ακριβό διαρκείας ίσως”.

Για το τι θα έλεγε στον Γουλιέλμο:

“Θα του έλεγα: Aγαπητέ μου Δημήτρη έκανες μία επιχειρηματική κίνηση, δεν σου βγήκε. Μην το συνεχίζεις γιατί δεν μπορεί να βοηθήσεις, δώσε τις μετοχές για να βγει η άκρη από του Αρειανούς.

Ο σύλλογος έχει μία συνέχεια, οπότε πρέπει να καταβάλει ότι ο ίδιος πρέπει να βάλει μία τελεία”.

Για το Παλέ:

“Επειδή το είχαμε ψάξει και τότε, όλοι οι “μεγάλοι” δίνουν χρήματα για τα γήπεδα που παίρνουν. Αλλά βλέπουμε ότι άλλοι έχουν πάρει γήπεδο και εμείς φτάνουμε στο σημείο να πληρώνουμε από πάνω|.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…