Κεντρική Διεθνή Νέες κατηγορίες για Πιτίνο από το NCAA

Νέες κατηγορίες για Πιτίνο από το NCAA

rick pitino panathinaikos 1 e1581091936632

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ρικ Πιτίνο, καθώς ύστερα από νέα έρευνα του NCAA αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, το Λούιβιλ έλαβε προειδοποίηση για την παράνομη επιστράτευση του Μπράιαν Μπόουεν και πλέον ο Αμερικανός τεχνικός (που ήταν τότε προπονητής στο Λούιβιλ) αντιμετωπίζει εκ νέου αποκλεισμό για το πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το NOA (σ.σ. Notice Of Allegations) του NCAA, o Πιτίνο αντιμετωπίζει δύο επιβαρυντικούς παράγοντες και ενδεχομένως να «δικαιολογούν υψηλότερη ποινή». Πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Πιτίνο θα κάτσει κανονικά στον πάγκο του Iona στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, καθώς η διαδικασία θα είναι μακρά.

Ο ίδιος ο Πιτίνο ανέφερε για το θέμα: “Διαφωνώ απόλυτα με αυτόν τον ισχυρισμό και θα ακολουθήσω τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση αυτού του ισχυρισμού μέσω της διοικητικής διαδικασίας. Λόγω των κανονισμών του NCAA σχετικά με τη δημόσια αποκάλυψη σε θέματα επιβολής, δεν θα έχω κανένα περαιτέρω σχόλιο για αυτό το ζήτημα έως ότου επιλυθεί”.

Από την πλευρά του το Iona σημείωσε: “Πριν από την πρόσληψη του προπονητή Πιτίνο, διεξήγαμε εκτεταμένη έρευνα. Στηρίζουμε τον προπονητή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…