Κεντρική Β' Εθνική Κράτησε Παπαζήση και Τρίχα ο Παπάγου (pic)

Κράτησε Παπαζήση και Τρίχα ο Παπάγου (pic)

alexandros papazisis papagou

Ο Παπάγου συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και προχώρησε σ΄ακόμη δύο ανανεώσεις. Συγκεκριμένα, οι Στρατηγοί ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους Αλέξανδρο Παπαζήση και Νικόλα Τρίχα.

Ο Παπάγου μένει πιστός στο πλάνο του, το οποίο είναι να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού του.

Έτσι, κράτησε στο «Σαλούν» και για τη νέα αγωνιστική περίοδο τους Αλέξανδρο Παπαζήση (photo) και Νικόλα Τρίχα.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας ενόψει της σεζόν 2020-21, με τους καλαθοσφαιριστές ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ και ΝΙΚΟΛΑ ΤΡΙΧΑ.

Ο Αλέξανδρος, που θα φορά τη φανέλα των Στρατηγών για τρίτη συνεχή αγωνιστική χρονιά, μίλησε για τη ανανέωση της συνεργασίας με το σύλλογο:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που για τριτη συνεχή χρόνια θα είμαι μέλος αυτού του υπέροχου και ιστορικού σωματείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου και την διοίκηση για την εξαιρετική μας συνεργασία, την στηριξη και την εμπιστοσύνη τους καθώς και τους φιλάθλους που ήταν πάντα δίπλα μας . Εύχομαι υγεία για την καινούργια σεζον και υπόσχομαι ότι με την υπόλοιπη ομάδα θα δίνουμε κάθε φορά το 100% για να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο Νίκος Τριχας, λίγο μετά τη νέα του συμφωνία με την ομάδα, είπε στην επίσημη σελίδα του ΑΣ Παπαγου στο Facebook:
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που με την επιθυμία του προπονητή μου και της διοίκησης ανανεώσαμε την συνεργασία μας και για την επόμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι με λίγη τύχη και φυσικά υγεία, έχοντας δίπλα μας τον κόσμο του Παπάγου, θα καταφέρουμε να πάρουμε ότι μας αξίζει»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …