Κεντρική Ελλάδα Κίνηση “ζωής” από τον Ιάσωνα Κολωνού

Κίνηση “ζωής” από τον Ιάσωνα Κολωνού

iasonas kolonou

Ο Ιάσωνας Κολωνού είναι από τα σωματεία, που δείχνουν συχνά το κοινωνικό πρόσωπο τους. Ο σύλλογος, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, διοργάνωσε αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Αναλυτικά:

Τα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή ο Σύλλογός μας διοργανώνει Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματός του, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Φέτος το γεγονός αυτό είχε ιδιαίτερη σημασία λόγω των εξαιρετικά ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών που όλοι γνωρίζουμε. Η ανταπόκριση των αιμοδοτών μας εξέπληξε ευχάριστα και η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Συνέβαλαν αποφασιστικά οι υποστηρικτές μας, το γειτονικό μας ιστορικό σωματείο Α.Ο. Τρίτων, που πρόβαλε τη διοργάνωση καλύτερα από κάθε άλλη φορά, η Ένωση Γονέων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και οι Σύλλογοι Γονέων του 52ου Γυμνασίου και Λυκείου.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους αιμοδότες που περισσότερο από κάθε άλλη φορά, λόγω της συγκυρίας, έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο.

Σταδιακή επαναλειτουργία της αθλητικής δραστηριότητας

Ύστερα από όλο αυτό το διάστημα που μείναμε μακριά από τους χώρους άθλησης και προσπαθήσαμε να παραμείνουμε δραστήριοι και σε επικοινωνία, ετοιμαζόμαστε για τη σταδιακή επαναλειτουργία μας, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας των παιδιών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…