Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ ΕΣΚΑ: Οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων!

ΕΣΚΑ: Οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων!

ΕΣΚΑ

Η ΕΣΚΑ με τη σειρά της όπως ήταν αναμενόμενο ανακοίνωσε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και των τουρνουά της. Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί το Δ.Σ. της Ένωσης για να επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων όλων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, αλλά και για την αναδιάρθρωση αυτών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-2021), λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των σωματείων-μελών μας.

Αναλυτικά:

“Οριστική διακοπή Πρωταθλημάτων & Τουρνουά αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Το Δ.Σ της ΕΣΚΑ, μετά από τις συστάσεις και τις οδηγίες της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, και την απόφαση της Ε.Ο.Κ για λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid19, έλαβε την απόφαση της οριστικής διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 της Ένωσής μας.

Σε νέα συνεδρίαση που θα συγκληθεί τις επόμενες ημέρες, το Δ.Σ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων όλων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, αλλά και για την αναδιάρθρωση αυτών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-2021), λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των σωματείων-μελών μας.

Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν με επίσημο έγγραφο, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@eska.gr είτε με απευθείας παράδοση εγγράφου στα γραφεία της Ένωσης (Ύδρας 4, Γαλάτσι) μέχρι την Τετάρτη 13/05.

Τέλος, σχετικά με την διεξαγωγή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Νεανίδων, μετά από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αναμένουμε τις αποφάσεις της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών-αθλητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Α”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…