Κεντρική Γυναίκες Αντιδράσεις για τις αποφάσεις της ΕΟΚ! Παραιτήθηκε μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων

Αντιδράσεις για τις αποφάσεις της ΕΟΚ! Παραιτήθηκε μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων

masa fasoula

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να κάνει τα “χατίρια” όλων και να ανεβάσει πολλές ομάδες, δημιουργώντας ένα μπάχαλο στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Παράλληλα, στις ανόδους έχουν γίνει αδικίες, καθώς ομάδες που είχαν παιχνίδια λιγότερα και μπορούσαν να βρεθούν σε θέση ανόδου έμειναν “ξεκρέμαστες” και δεν ανέβηκαν.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν τόσο στα πρωταθλήματα ανδρών, όσο και στα πρωταθλήματα γυναικών έφεραν πολλές αντιδράσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Μάσα Φασούλα, που είναι στην επιτροπή πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας, παραιτήθηκε καθώς δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Αναλυτικά:

“Με έκπληξη διάβασα ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών. Ως μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με μία εισήγηση εντελώς άδικη και καταστροφική για το μπάσκετ γυναικών όσον αφορά τις διαδικασίες ανόδου και τους αριθμούς των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες. Ουδέποτε ενημερώθηκα, κλήθηκα και πολύ περισσότερο συμμετείχα στη συγκεκριμένη τελευταία σύσκεψη της Επιτροπής πρωταθλημάτων που ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις. Διαχωρίζω τη θέση με όσα ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία, που δεν έχουν καμία απολύτως λογική και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μπάσκετ γυναικών. Και για αυτό το λόγο θα ακολουθήσει η επίσημη παραίτηση μου από την Επιτροπή πρωταθλημάτων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …