Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin To 24ωρο του Χρήστου Σαλούστρου εν μέσω καραντίνας

To 24ωρο του Χρήστου Σαλούστρου εν μέσω καραντίνας

saloustros

O κορωνοϊός έχει βάλει τέλος σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και οι παίκτες μένουν κλεισμένοι στο σπίτι. Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε στην επίσημη σελίδα του Περιστερίου και περιέγραψε πως περνάει το 24ωρο του εν μέσω καραντίνας.

Αναλυτικά:

Ζούμε πρωτόγνωρες συνθήκες με τον κορωνοϊό που πλήττει όλο τον πλανήτη. Όλος ο κόσμος μένει στο σπίτι για να αποτρέψει την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού που σκορπά τον θάνατο σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι λογικό να επηρεάζεσαι από αυτή την κατάσταση, όμως είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα ξεπεράσουμε και την πανδημία.

Εμείς οι αθλητές όλο αυτό το διάστημα και για όσο ακόμη θα διατηρηθεί η καραντίνα, έχουμε αλλάξει τις… συνήθειες μας. Λογικό άλλωστε, αφού δεν υπάρχουν προπονήσεις και αγώνες… Οπότε προβλέπεται λίγος ύπνος παραπάνω…

Το ξύπνημα λοιπόν καθημερινά είναι μεταξύ 11 και 12 η ώρα, αφού έχουν αλλάξει τα πράγματα… Ένα καλό πρωϊνό (ομελέτα η αυγά με τοστ, γιαούρτι με μέλι και δημητριακά) για το ξεκίνημα.

Κάθε μεσημέρι παρακολουθώ την τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μπορώ να την βλέπω για αλλά 20 χρόνια…

Αυτό το διάστημα διαβάζω ένα ωραίο βιβλίο, η μάλλον θα έλεγα ότι το ξαναδιαβάζω με τίτλο «Η ευγενής τέχνη του να μην δίνεις δεκάρα» του Μαρκ Μάνσον.

Νωρίς το απόγευμα θα βγω να τρέξω για λίγο, αλλά δυστυχώς η άσφαλτος δεν βοηθάει και δεν το συνιστώ, καθώς οι επιβαρύνσεις στα πόδια και τα φορτία είναι λίγο επίπονες. Θα τηρήσω όμως με ευλάβεια το πρόγραμμα που μου έχει δώσει ο γυμναστής της ομάδας μου Μάνος Κότσης, καθώς ήμουν τυχερός και πρόλαβα να εφοδιαστώ από το γήπεδο κάποια βασικά και έχοντας και κάποια άλλα πράγματα όπως στρώμα και αλτήρες να κάνω τις ασκήσεις μου.

Ένα καλό δείπνο το βράδυ είναι απαραίτητο. Δυστυχώς είναι κλειστός και ο Μπακάρας (ψητοπωλείο απέναντι από το κλειστό «Α. Παπανδρέου»), οπότε η μαγειρική με έχει κερδίσει, όχι όμως με απόλυτη επιτυχία. Βέβαια, τελευταία μαγείρεψα ένα πολύ ωραίο ριζότο με γαρίδες…

Δεν είμαι καθόλου φίλος των video games, οπότε προτιμώ να βλέπω σειρές η ταινίες. Έχω ξεκινήσει το True Detective αυτές τις ημέρες και μόλις τελείωσα το Witcher. Τα συνιστώ και τα δυο ανεπιφύλακτα.

Αναμφίβολα, είναι δύσκολο για όλους αυτό που περνάμε, όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Η ψυχολογία και το μυαλό μας είναι το σημαντικό στο τέλος της ημέρας.

Υπομονή και αυτό θα περάσει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του BCL Συγχαρητήρια…