Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σύσκεψη παραγόντων και διερεύνηση των προθέσεων Σαββίδη

Σύσκεψη παραγόντων και διερεύνηση των προθέσεων Σαββίδη

katsaris paok

Τα λάθη έχουν γίνει συνήθεια στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να έχει αποτύχει σχεδόν σε… όλους τους τομείς (οικονομικά-αγωνιστικά-επικοινωνιακά). Οι ευθύνες “αγγίζουν” τους πάντες στην ομάδα, με το “κακό” να έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση (όχι αυτή της σεζόν 2019-20, αλλά τα προηγούμενα πρόσωπα που αποφάσιζαν στην ομάδα, με την μοναδική εξαίρεση από αυτούς που παραιτήθηκαν πέρυσι και δεν είχε ευθύνες για την… κατάντια του συλλόγου, να είναι ο Χρήστος Καραμπέρης) όταν “μεγάλωνε” το μπάτζετ της ΚΑΕ (σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ) και το ebasket.gr είχε κάνει κατ’ επανάληψη διάφορες αναφορές όσον αφορά τις λανθασμένες ενέργειες των τελευταίων ετών.

Η διακοπή του πρωταθλήματος “βολεύει” τον ΠΑΟΚ που αναμένεται να την “γλιτώσει” όσον αφορά τον υποβιβασμό αλλά το “αύριο” της ομάδας δεν είναι εύκολο, με τα χρέη να είναι πολλά. Αρχικά, πρόκειται να γίνει μια σύσκεψη παραγόντων για να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι με την νέα διοίκηση (αν θα είναι διοίκηση Πρωτοδικείου ή όχι) που θα προκύψει και γενικώς πώς θα κινηθεί ο “Δικέφαλος” εν όψει της νέας σεζόν. Θα πρέπει να ξεκαθαρίζει το… ποιος θα αποφασίζει μιας και την σεζόν 2019-20 υπήρχε ένα “μπέρδεμα” σε αυτό το θέμα καθώς υπήρχε η διοίκηση που “έτρεχε” την ΚΑΕ, υπήρχε ο Α.Σ. που έπρεπε να ενημερωθεί και να δίνει το “πράσινο” φως, υπήρχε και η πλευρά… Σαββίδη που έδωσε λεφτά για το θέμα της ενίσχυσης (τελικά… αποτυχημένες οι επιλογές των παικτών που αποκτήθηκαν για να ισχυροποιηθεί το ρόστερ).

Επιπλέον, θα διερευνηθούν οι προθέσεις της οικογένειας Σαββίδη, δηλαδή τι σκοπεύει να κάνει με την ΚΑΕ και τι μπορεί να υπολογίζει αυτή από εκείνον. Βέβαια, δεν είναι απλά τα πράγματα γι’ αυτό το θέμα, δεδομένου πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αυτό το διάστημα έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί από την ΚΑΕ. Υπάρχει το θέμα της προσφυγής στο CAS για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, υπάρχει και το πώς θα σχεδιαστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με μείωση του μπάτζετ. Ενα θέμα που στον ΠΑΟΚ επιθυμούν να εξετάσουν είναι το τι θα γίνει με τα χρήματα που έχει δανείσει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ και θέλουν να το ξέρουν κι αυτό, σε περίπτωση που προκύψει κάποιος ενδιαφερόμενος για το τμήμα μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…