Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σε δημοπρασία υπογεγραμμένες φανέλες των Πρίντεζη, Σάκοτα και Πρέλεβιτς

Σε δημοπρασία υπογεγραμμένες φανέλες των Πρίντεζη, Σάκοτα και Πρέλεβιτς

emfaniseis

Σε δημοπρασία διατίθενται από τις Ακαδημίες του Άρη Σύρου και τα τοπικά ΜΜΕ οι φανέλες των Γιώργου Πρίντεζη, Ντούσαν Σάκοτα, Μπάνε Πρέλεβιτς (υπογεγραμμένες) από τις ομάδες που τους ανέδειξαν.

Τιμή εκκίνησης είναι τα 50 ευρώ για κάθε εμφάνιση. Tα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση τους θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τον Μανώλη Λιγνό ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων motocross. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις 8 Μαρτίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου κατευθείαν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον σπόνδυλο 01 η οποία κράτησε τέσσερις ώρες .

Μετά από μια βδομάδα ο Μανώλης έκανε ένα 7ωρο χειρουργείο στο Θ12 σπονδυλοδεσία και μετά από εκεί έμεινε 3 βδομάδες στο κέντρο αποκατάστασης. Δυστυχώς ούτε εκεί παρουσίασε μεγάλη βελτίωση με τους ειδικούς να τον συμβουλεύουν να απευθυνθεί σε ιδιωτικό κέντρο αποθεραπείας.

Την συγκεκριμένη δημοπρασία θα την βρείτε ως εκδήλωση στο facebook με την ονομασία”Καλάθι ανθρωπιάς για το Μανώλη” και στα εξής τηλέφωνα , 6934810635, 6932486010, 6974282666.

Πηγή: cyclades24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…