Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Στο πρώτο ματς Euroleague έβλεπα μία θάλασσα από φωτιά”

“Στο πρώτο ματς Euroleague έβλεπα μία θάλασσα από φωτιά”

howard sant roos cska moscow eb19

Xάουαρντ Σαντ Ρος στα μέσα της σεζόν έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς αποχώρησε από την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Κουβανός καλαθοσφαιριστής σε συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε ότι στο πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα έβλεπε μία θάλασσα από φωτιά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο sport.ru:

“Ήταν μία πραγματική ευλογία που κατάφερα να παίξω στην Euroleague. Γενικά, ως μπασκετμπολίστας αυτός ήταν ο στόχος μου. Το πρώτο ματς που αγωνίστηκα στη διοργάνωση με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο; Παράλληλα, προσπάθησα και εγώ από την πλευρά μου να συνεισφέρω στη νίκη, στο ντεμπούτο μου. Ήταν σαν μία… έκρηξη στο μυαλό μου.

Όταν ο κόουτς με φώναξε από τον πάγκο, νομίζω ότι δεν πέρασε τίποτα από το μυαλό μου. Απλά έβλεπα μία… θάλασσα από φώτα. Στο παρκέ και δίπλα από αυτό ήταν αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ και εγώ είχα για κόουτς τον Δημήτρη Ιτούδη, έναν προπονητικό θρύλο. Ήμουν στο παρκέ σε ένα ματς του υψηλότερου επιπέδου της Ευρώπης και εγώ έπαιρνα μέρος σε όλο αυτό. Ένιωθα σαν ένα… παιδί τα Χριστούγεννα. Δεν μπορώ να το πω καλύτερα»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Έναν κρίσιμο αγώνα επί τουρκ…