Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω”

“Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω”

thomas heurtel barcelona badalona

Tόμας Ερτέλ είναι ο μεγάλος άτυχος της Μπαρτσελόνα φέτος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Πριν τη διακοπή ο Γάλλος γκαρντ ήταν έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, αλλά ο κορωνοϊός του έβαλε “φρένο”. Ο παίκτης των μπλαουγκράνα μίλησε για το διάστημα της απουσίας του και τόνισε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν ήθελε τόσο πολύ να παίξει μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας;

“Σωματικά νιώθω τέλεια, είμαι έτοιμος, αλλά βρισκόμαστε σε μια δυσάρεστη περίοδο. Νιώθω όμως καλά κι ελπίζω όλοι το ίδιο. Είναι απογοητευτικό που σταμάτησε η δράση. Αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη για μένα κι όταν ήμουν έτοιμος να επιστρέψω και πάλι, επικράτησε ο συναγερμός. Η κατάσταση είναι αυτή και πρέπει να μένουμε σπίτι, ώστε να απολαύσουμε ξανά το μπάσκετ.

Θέλω να πω στον κόσμο μας ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω μπάσκετ. Είμαι έτοιμος να ενταχθώ ξανά στην ομάδα και να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να στείλω ένα ευχαριστήριο μήνυμα και να εκφράσω τη στήριξή μου σε όλους όσοι μας βοηθούν καθημερινά και χωρίς τους οποίους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Ελπίζω ότι η παρούσα κατάσταση θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό και οι άνθρωποι θα μείνουν στα σπίτια τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…