Κεντρική NBA “Πιο σημαντικό για μένα ότι έπαιξα δίπλα στον Τζόρνταν και πήρα πρωταθλήματα από το Hall of Fame”
NBA

“Πιο σημαντικό για μένα ότι έπαιξα δίπλα στον Τζόρνταν και πήρα πρωταθλήματα από το Hall of Fame”

kukoc1

Για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει μπει στο Hall of Fame κλήθηκε να μιλήσει ο Τόνι Κούκοτς εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για αυτό. Ο παλαίμαχος Κροάτης απόρησε γιατί δεν είναι στο HoF αφού θεωρείται μέσα στους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες, τονίζοντας ωστόσο ότι για εκείνον έχουν μεγαλύτερη σημασία τα πρωταθλήματα και το γεγονός ότι έπαιξε δίπλα στον Τζόρνταν.

Αναλυτικά:

«Ειλικρινά, σημαίνει περισσότερα για μένα ότι έπαιξα δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν και πήρα κατέκτησα δαχτυλίδια στο ΝΒΑ, παρά αυτό. Παραμένει άγνωστο ποιοι αποφασίζουν για αυτά, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ κάτι στο κοινό. Δεν ξέρω αν τελικά θα μπω ποτέ στο Hall of Fame. Αν θέλω; Προφανώς και θέλω! Πέρασε ακόμη ένας χρόνος βέβαια και τίποτα δεν έχει γίνει.

Αν οι πρώην προπονητές, συμπαίκτες και οι ειδικοί λένε ότι είμαι ένας από τους τρεις – τέσσερις καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρώπης, για τι να συζητήσουμε; Μπορεί να μην ξέρουν τι λένε; Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε να συζητάμε κάτι πάνω σε αυτό. Καλύτερα να καταναλώσω ενέργεια για να παίξω γκολφ, παρά να μιλήσω πάλι για όλο αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…