Κεντρική Διεθνή “Ήθελα τον Διαμαντίδη στην Μπολόνια από τότε που ήταν στον Ηρακλή”

“Ήθελα τον Διαμαντίδη στην Μπολόνια από τότε που ήταν στον Ηρακλή”

zoran savi 08d84c2a 1f8c 458b 8ddd 5f265a2bc44 resize 750

Στον Δημήτρη Διαμαντίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ζόραν Σάβιτς σε συνέντευξη του στην ισπανική «laresistenciadelpalau», τονίζοντας ότι το ήθελε στην Φορτιτούντο Μπολόνια από την εποχή που έπαιζε στον Ηρακλή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους παίκτες που ξεχωρίζει από τις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ για καλύτερο επέλεξε τον Τόνι Κούκοτς.

Αναλυτικά:

Για τον Διαμαντίδη και τον Σισκάουσκας: “Όταν ήμουν στη Φορτιτούντο Μπολόνια μου άρεσε ο Σισκάoυσκας. Επίσης ήθελα πολύ τον Διαμαντίδη από την εποχή που έπαιζε στον Ηρακλή. Ήταν όμως δύσκολο να τον πάρουμε γιατί είχε πολύ καλύτερες προσφορές. Επίσης μου άρεσε και ο Άντονι Πάρκερ.”

Για τους αγαπημένους του συμπαίκτες: “Σίγουρα ο Μπάνε Πρέλεβις με τον οποίο μοιράστηκα πολλά στον ΠΑΟΚ καις τη Βίρτους. Επίσης με τον Ούγκο Σκονοκίνι λόγω του χαρακτήρα του. Από την Μπαρτσελόνα ξεχωρίζω τους Γκαλιλέα, Εστεγέρ, Νόρις και Καρνισόβας”.

Για τον καλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει παίξει μαζί: “Ο καλύτερος ήταν ο Τόνι Κούκοτς. Βεβαίως ήμουν τυχερός που έπαιξα και με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, αλλά επιλέγω τον Κούκοτς”.

Για τον Σαρούνας Γιασεκεβίτσιους ως προπονητής: “Θα είναι σίγουρα ένας από τους προπονητές που θα πρωταγωνιστήσει μελλοντικά. Έχει χάρισμα και επίσης δεν είναι προπονητής που μιλάει συνεχώς. Έχω μιλήσει με τον Ομπράντοβιτς και τον Πασκουάλ και συμφωνούν μαζί μου”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…