Κεντρική Γ' Εθνική “Είμαστε το αφεντικό!” Τα συγχαρητήρια του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Κ17 για το πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

“Είμαστε το αφεντικό!” Τα συγχαρητήρια του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Κ17 για το πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

apollon kalamarias bc

Ο μπασκετικός Απόλλων Καλαμαριάς έχει δείξει πως πάντα είναι κοντά στα τμήματα ποδοσφαίρου του συλλόγου και με αφορμή πως ο Ερασιτέχνης Απόλλων “ανέβασε” video από την νίκη της Κ17 απέναντι στον ΠΑΟΚ, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Συγκεκριμένα το τμήμα μπάσκετ ανέφερε: 

“👊Aπολλωνάρα το… αφεντικό!
🔴⚫️Συγχαρητήρια στα παλικαράκια μας για το πάθος τους απέναντι στον ΠΑΟΚ που “υποκλίθηκε” στην ανωτερότητα της ομάδα μας…”.

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων σχετικά με την νίκη κόντρα στον “Δικέφαλο”, υπογράμμισε: 

“Mια από τις σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα Κ17 ήταν αυτή απέναντι στον ΠΑΟΚ ο οποίος “υποκλίθηκε” στην ανωτερότητα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) που κέρδισε με 2-1 (το σκορ της νίκης θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο). Η ομάδα του Σπύρου Ακρίβου είχε πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη, πίεσε ψηλά και με “όπλο” το πάθος το οποίο “ξεχείλιζε”, προηγήθηκε με 2-0 πριν την συμπλήρωση του ημιώρου ενώ στο 30′ έχασε τεράστια ευκαιρία (σ.σ. η τελευταία φάση του video) για να “γράψει” το 3-0! 🎥Πάρτε μια “γεύση”…
#ApollonEisai
-Πλάνα από Thermaikos TV”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…