Κεντρική NBA “Ας παίξουμε στο Λας Βέγκας ή σε απομονωμένο μέρος”
NBA

“Ας παίξουμε στο Λας Βέγκας ή σε απομονωμένο μέρος”

lebron james lakers clippers

Ο κορωνοϊός είναι σε πλήρη έξαρση στο ΝΒΑ και έτσι είναι αδύνατον να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα. Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε τη δική του πρόταση για να ξεκινήσει ξανά η διοργάνωση. Συγκεκριμένα, ο “Βασιλιάς” πρότεινε να γίνουν οι αγώνες στο Λας Βέγκας ή κάποιο απομονωμένο μέρος.

Αναλυτικά:

Για την πορεία των Λέικερς: «Τουλάχιστον μπορώ να είμαι ικανοποιημένος για ό,τι πετύχαμε φέτος. Νέος προπονητής, νέο σύστημα, νέο coaching staff, τόσα πολλά διαφορετικά κομμάτια στους Λέικερς… Κάναμε πράγματα που, για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσο γρήγορα! Νόμιζα ότι θα μας έπαιρνε περισσότερο καιρό όμως έκανα λάθος. Πραγματικά, έκανα μεγάλο λάθος! Είμαι υπερήφανος για ό,τι πετύχαμε ως αυτό το σημείο της χρονιάς. Όταν θα κοιτάξω πίσω και θα κάνω τον απολογισμό, θα πω ότι κάναμε κάτι πραγματικά σπουδαίο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στη δράση με τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών: «Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να παίξουμε δηλαδή χωρίς τους φιλάθλους μας, θα έχουμε ακόμα την αφοσίωση τους. Ξέρουμε ότι θα είναι στο σπίτι και θα πανηγυρίζουν για εμάς, στους υπολογιστές, τα τηλέφωνα και τα tablets, βλέποντας μας να παίζουμε. Αν, λοιπόν η πανδημία τεθεί υπό έλεγχο, θα ήθελα πολύ να γυρίσω στο γήπεδο. Ακόμα κι αν είναι σε έναν απομονωμένο προορισμό. Στο Λας Βέγκας ή κάπου αλλού όπου θα μας κρατήσουν ασφαλείς, όχι μόνο εντός αλλά κι εκτός γηπέδου»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…