Κεντρική Διεθνή Πρίφτης για κορωνοϊό: «Η Ρωσία είναι σε φάση έξαρσης, σε αναμονή για επιστροφή στην Ελλάδα»

Πρίφτης για κορωνοϊό: «Η Ρωσία είναι σε φάση έξαρσης, σε αναμονή για επιστροφή στην Ελλάδα»

Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται ακόμη στη Ρωσία, καθώς δεν κατάφερε να επιστρέψει στη χώρα μας. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι η Ρωσία είναι σε φάση έξαρσης και βρίσκεται σε αναμονή για να επιστρέψει στη χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης στην ΕΡΤ

«Η Ρωσία είναι 3-4 εβδομάδες πίσω από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία. Είμαστε στη φάση της έξαρσης. Αυτή τη στιγμή τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά. Το peak δεν έχει ακόμα επιτευχθεί. Ακόμα περιμένουμε τα πράγματα να χειροτερέψουν».

Για το πότε θα επιστρέψουν οι Έλληνες από τη Ρωσία: «Είμαστε σε αναμονή εδώ και ένα μήνα. Όλες οι ελπίδες έχουν να κάνουν για μια πτήση που πρόκειται να γίνει από τη ρώσικη πλευρά. Οι μπασκετικοί είμαστε αρκετοί, περίπου 17-17. Συνολικά είμαστε 150-160 Έλληνες

Για τα μέτρα στη Ρωσία: «Εδώ είναι όπως στην Ελλάδα. Υπάρχουν τα μέτρα περιορισμού. Εγώ είμαι ένα μήνα σπίτι, δεν έχω βγει σχεδόν καθόλου. Από τα τέλη Μάρτη ξεκίνησε αυτό. Θέλουμε να γυρίσουμε στην πατρίδα μας οι Έλληνες, ειδικά όσοι δεν έχουμε τις οικογένειες μας στη Ρωσία.

Για το τι θα γίνει αν συμβεί σε κάποιον κάτι και την επικοινωνία με τους Ρώσους γιατρούς: «Απευχόμαστε να συμβεί κάτι. Η συνεννόηση εδώ είναι πολύ δύσκολη.. Μιλάμε με την πρεσβεία. Πρέπει να συνυπάρξουν πολλά πράγματα για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και ειδικά για τις διεθνείς διοργανώσεις έχω πολλές αμφιβολίες. Ίσως σε μια εγχώρια διοργάνωση, να μπορεί να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα. Στις διεθνείς διοργανώσεις βάζω μεγάλο ερωτηματικό. Ίσως γίνουν μετά από μήνες

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…