Κεντρική NBA Ουίλιαμσον: “Αυτά που έκανε ο Τζόρνταν ήταν απίστευτα”
NBA

Ουίλιαμσον: “Αυτά που έκανε ο Τζόρνταν ήταν απίστευτα”

zion williamson pelicans grizzlies

Zάιον Ουίλιαμσον παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τον Μάικλ Τζόρνταν αλλά και για τον Τζο Μόραντ. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής τόνισε για τον θρύλο του ΝΒΑ ότι ήταν απίστευτα αυτά που έκανε, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη με τον Μόραντ για το βραβείο του καλύτερου ρούκι της σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο ESPN:

Για την επιστροφή στα παρκέ: «Είμαι έτοιμος. Δουλεύω καθημερινά, διατηρώ την φόρμα μου και περιμένω. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε, αλλά δεν θέλω να απογοητεύσω τους συμπαίκτες μου όταν πατήσουμε ξανά στα παρκέ».

Στη συνέχεια στάθηκε στην πρώτη σεζόν του Τζο Μοράντ και στην άτυπή του μάχη για το βραβείο του ρούκι: «Δούλεψε γι’αυτό. Το κέρδισε. Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου. Είμαι όμως μαχητής. Θέλω να κερδίζω παντού. Αν μπορούσαμε να παλέψουμε για τα πλέι-οφ, σίγουρα θα ήθελα να κερδίσω το βραβείο. Αν όμως κερδίζει ο Τζα, θα είμαι χαρούμενος. Είναι αδερφός μου».

Για τον Μάικλ Τζόρνταν: «Δεν ήμουν καν ζωντανός τότε. Αλλά ένιωσα πολλά όταν είδα τα επεισόδια. Ήταν απίστευτα αυτά που έκανε. Δεν μπορείς να πιστέψεις τα highlights του. Έμενε στον αέρα, μπορούσε να σουτάρει, να οργανώσει, να αμυνθεί. Και αυτό που μου άρεσε: Παίζει σα να τον βλέπει κάποιος για πρώτη φορά και δεν θέλει να τον απογοητεύσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…