Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ ΟΣΕΚΑ: «Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε ενωμένοι»

ΟΣΕΚΑ: «Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε ενωμένοι»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έμεινε ασυγκίνητος από την προσφορά της ΟΣΕΚΑ. Γιατί –είπαμε- δεν υπάρχει αδιάφορη προσφορά, όμως όταν άνθρωποι από τον χώρο του μπάσκετ με αμαξίδιο προχωρούν σε τέτοια κίνηση, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η αξία πολλαπλασιάζεται. Γι’ αυτό κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού προχώρησε σε ευχαριστήρια ανάρτηση, στην οποία απάντησαν αμέσως από την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, με το μότο «Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε ενωμένοι».

Η ανακοίνωση:

«Η ΟΣΕΚΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την ανάρτησή του στο twitter. «Οι αθλητές του μπάσκετ με αμαξίδιο, προσφέρουν στους μαχητές του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Ευχαριστούμε @oseka_gr για την παροχή υγειονομικού υλικού (φορητός ηλεκτρονικός αναπνευστήρας, ιατρικά γυαλιά και μάσκες)» έγραψε ο πολιτικός ταγός του ελληνικού αθλητισμού.


Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αυγενάκη για τα καλά του λόγια, τον κ. Βουράκη για την προσφορά του, τους παράγοντες των σωματείων μας, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης κι αγάπης για τον συνάνθρωπο, έχουν ξεκινήσει σειρά ενεργειών, οι οποίες σύντομα θα πάρουν σάρκα και οστά και θα μπορούμε να τις ανακοινώσουμε.

Το μήνυμα «μένουμε ασφαλείς» είναι το νέο μότο μας. Μένουμε ασφαλείς, γιατί μένουμε ενωμένοι. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία, μαζί θα την ξεπεράσουμε. Καθένας με όποιον τρόπο μπορεί, συμβάλλει προσθέτοντας ένα λιθαράκι σ’ ένα τεράστιο οικοδόμημα, ένα τείχος απέναντι στον κορωνοϊό. Χαιρόμαστε που μπορούμε να συμβάλλουμε, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους να το κάνουμε…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Η Πάτρα αγκαλιάζει το μπάσκετ με αμαξίδιο

Στην Πάτρα είχε την ευκαιρία να βρεθεί ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χρήστος Καλούδης, μετά την πρ…