Κεντρική Basket League ΑΕΚ Οι συμβουλές του Χρυσικόπουλου σε τηλεπροπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Αρετσού! (pics)

Οι συμβουλές του Χρυσικόπουλου σε τηλεπροπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Αρετσού! (pics)

linos aretsou

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν ο νέος καλεσμένος της Αρετσού Καλαμαριάς η οποία παράλληλα με τις τηλεπροπονήσεις των αθλητών των Ακαδημιών, προσπαθεί με πολύ έξυπνο τρόπο να “περάσει” και κάποια ιδιαίτερα μηνύματα στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Καλαμαριάς, στον οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι γίνεται σπουδαία δουλειά:

“Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι τηλεπροπονήσεις των αθλητών των τμημάτων υποδομής της Αρετσού Καλαμαριάς. Έχοντας ως παράλληλο στόχο αυτές να αποκτούν -και- διδακτικό χαρακτήρα, την τρέχουσα εβδομάδα ο νέος καλεσμένος του συλλόγου ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος, παίρνοντας την σκυτάλη από τον καλαθοσφαιριστή του ΑΡΗ, Γιάννη Σιδηροηλία! Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, που ανήκει στην ΑΕΚ, την Δευτέρα (20/4) αλλά και την Τετάρτη (22/4) μίλησε σε αθλητές της Αρετσού Καλαμαριάς, δίνοντας τους διάφορες συμβουλές-“κατευθύνσεις” που αφορούν τον χώρο του μπάσκετ.

Το διήμερο της παρουσίας του Λίνου Χρυσικόπουλου σε τηλεπροπονήσεις της Αρετσού Καλαμαριάς κύλησε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με μεγάλη συμμετοχή από πλευράς των αθλητών, οι οποίοι άκουσαν τον διεθνή καλαθοσφαιριστή να αναφέρεται σε ορισμένα τεχνικά ζητήματα γύρω από το άθλημα του μπάσκετ αλλά και να τους συμβουλεύει -μεταξύ άλλων- ότι…. “όλοι οι παίκτες αγαπάμε τις νίκες αλλά κάτι το οποίο θα ήθελα να σας πω είναι ότι πρέπει να αγαπήσετε όλη την διαδικασία της προπόνησης και των παιχνιδιών και εφόσον το κάνετε αυτό, τότε θα πετύχετε!”.

Επιπλέον, ο Λίνος Χρυσικόπουλος σχετικά με τον αγαπημένο συμπαίκτη που είχε, απάντησε ότι αυτός είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και αναφορικά με τον δυσκολότερο αντίπαλό του, τόνισε πως ήταν ο Κρις Σίνγκλετον. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής υπογράμμισε ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελεί το είδωλό του και πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ο αγαπημένος του προπονητής, μιας και συνεργάστηκε μαζί του και στον ΠΑΟΚ. Σχετικά με την καλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστεί, ο Λίνος Χρυσικόπουλος απάντησε πως αυτή είναι η ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι η “Ένωση” έχει παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου ενώ στάθηκε και στη φετινή εμπειρία του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό κόντρα στον Προμηθέα Πατρών. Η Αρετσού Καλαμαριάς το επόμενο διάστημα πρόκειται να έχει κι άλλους καλεσμένους από το πρωτάθλημα της Basket League προκειμένου εκείνοι να μιλήσουν στους αθλητές των τμημάτων υποδομής!”.

linos xrisikopoulos aretsou2

linos xrisikopoulos aretsou1

linos xrisikopoulos aretsou3

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…