Κεντρική Ελλάδα Ο τεράστιος «Νουρέγιεφ» του μπάσκετ υπέρ της αιμοδοσίας

Ο τεράστιος «Νουρέγιεφ» του μπάσκετ υπέρ της αιμοδοσίας

petropoulos

Οι άνθρωποι του αθλητισμού δεν χρειάζεται να αποδείξουν την ευαισθησία τους. Είναι καθημερινότητα γι’ αυτούς η προσφορά στον συνάνθρωπο, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση το κύμα που έχει σηκωθεί υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας. Κι από αυτή την προσπάθεια δεν μπορούσε να λείψει ο Κώστας Πετρόπουλος.

Ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, μαζί με τον Μάκη Γιατρά και πολλούς άλλους ανθρώπους του αθλητισμού από την Πάτρα, δημιούργησαν ένα βίντεο, το οποίο προαναγγέλει την εκδήλωση που διοργανώνει το ΠΕΑΚ Πάτρας τη Δευτέρα 27 Απριλίου, από τις 08:30-13:30 & 17:30-20:30, στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου «Α. Πέπανος». Οι φιάλες που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο « Χαμόγελο του Παιδιού», για να καλυφθούν ανάγκες των παιδιών σε αίμα.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Ζήσε Αθλητικά», στην οποία μετέχει το σύνολο του αθλητικού κόσμου. Καθένας, με όποιον τρόπο μπορεί, συμμετέχει στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου, προσπάθεια η οποία ελπίζουμε να συνεχιστεί και μετά την καραντίνα, γιατί η επιστροφή στην κανονικότητα δεν σημαίνει (το αντίθετο) μικρότερες ανάγκες σε αίμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…