Κεντρική Διεθνή O μαραθώνιος του Πασκουάλ από την Αγία Πετρούπολη στην Βαρκελώνη

O μαραθώνιος του Πασκουάλ από την Αγία Πετρούπολη στην Βαρκελώνη

Euroleague Πασκουάλ

Ταξίδι μετ εμποδίων ήταν αυτό που έκανε ο Τσάβι Πασκουάλ, ώστε να φτάσει από την Αγία Πετρούπολη στην Βαρκελώνη, και το περιέγραψε στην Mundo Deportivo. O τεχνικός της Ζενίτ, αναφέρθηκε στους πολλαπλούς ελέγχους στην Ρωσία, την μεγάλη αναμονή στην Μαδρίτη, αλλά και το ότι συνάντησε μόλις 20 αυτοκίνητα σε μια απόσταση 600 χιλιομέτρων, αφού αποφάσισε να πάει οδικώς μέχρι στην Βαρκελώνη.

Αναλυτικά:

“Κάναμε κανονικά προπονήσεις μέχρι την περασμένη Πέμπτη, ώσπου ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή της VTB League και η ματαίωση των πτήσεων από τη Δευτέρα. Ουσιαστικά είχαμε μία μέρα για να ετοιμαστούμε και να φύγουμε. Η κατάσταση στο αεροδρόμιο ήταν πρωτόγνωρη. Οι έλεγχοι ήταν ενδελεχείς. Μας θερμομέτρησαν και όλοι φορούσαν γάντια και μάσκες. Μέσα στο αεροπλάνο ήταν μόνο 10-15 άτομα.

Έφτασα στη Μαδρίτη στις 2 το μεσημέρι και η επόμενη πτήση για Βαρκελώνη ήταν την επόμενη μέρα, όπως και το επόμενο λεωφορείο στις 9 το βράδυ. Έτσι αποφάσισα να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο. Σε 600 χιλιόμετρα δρόμου δεν είδα πάνω από 20 αυτοκίνητα. Με σταμάτησε δύο φορές η αστυνομία για έλεγχο. Τους εξήγησα ότι γυρνούσα σπίτι και παρόλο που με αναγνώρισαν έλεγξαν κανονικά όλα τα έγγραφά μου.

Τώρα πρέπει να παραμείνω σε υποχρεωτική καραντίνα για 14 μέρες στο σπίτι μου. Η κατάσταση εδώ δεν έχει καμία σχέση με τη Ρωσία. Και εκεί είχαν κλείσει τα καταστήματα, τα θέατρα κλπ αλλά μπορούσες να βγεις μια βόλτα για περπάτημα. Αυτό που αντίκρισα εδώ επιστρέφοντας ήταν απίστευτο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…