Κεντρική Διεθνή Μπερδεμένοι οι παίκτες στην Ισπανία

Μπερδεμένοι οι παίκτες στην Ισπανία

«Δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε ξανά φέτος, ή αν θα διακοπεί οριστικά η σεζόν. Πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα; Οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών; Αναρωτιόμαστε μεταξύ μας και δεν έχουμε απαντήσεις. Αυτή την στιγμή υπάρχει ρίσκο να παίξουμε, αλλά δεν θα υπάρχει και σε τέσσερις μήνες;».

Αν υπάρχει κάτι, που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι πως η αβεβαιότητα κυριαρχεί κι αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του Ράφα Γιοφρέσα. Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Παικτών της ACB, προσπάθησε να τοποθετηθεί αναφορικά με το αν και κατά πόσο μπορεί η σεζόν να συνεχιστεί και να τελειώσει πάνω στο παρκέ.

«Πριν από κάθε αγωνιστική περίοδο, οι παίκτες προσέχουν το κορμί τους το καλοκαίρι (σ.σ. αναφέρεται στη «μεταβατική περίοδο»), αλλά τώρα είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχουν όλοι οι παίκτες τη δυνατότητα να γυμναστούν στο σπίτι τους. Εάν αποφασιστεί να συνεχιστεί η σεζόν, τότε θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες προετοιμασίας, προκειμένου να μην προκύψουν τραυματισμοί» υποστήριξε ο Ισπανός.

«Εάν η σεζόν συνεχιστεί μετά τις 31 Ιουλίου, τότε θα επηρεαστεί η επόμενη, καθώς οι παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία. Δεν ξέρουμε αν το ρίσκο θα είναι μηδενικό την 1η ή τη 15η Ιουνίου και αν θα είναι το ίδιο στις 15 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις από τις υγειονομικές υπηρεσίες» τόνισε ο Γιοφρέσα, που είναι πρόδηλο ότι δεν έχει απαντήσεις, καθώς και αυτός -όπως όλοι μας- κινείται σε αχαρτογράφητα νερά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Βαλένθια ο Τζόουνς

Στην Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Κρις Τζόουνς όπως ανακοίνωσε και επί…