Κεντρική Διεθνή Λαρεντζάκης: Στην ομάδα έμειναν έκπληκτοι με την διαχείριση της Ελλάδας (vid)

Λαρεντζάκης: Στην ομάδα έμειναν έκπληκτοι με την διαχείριση της Ελλάδας (vid)

larentzakis murcia

Συνέντευξη στο “Mega” μέσω skype έδωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, και μίλησε για το πως βιώνει την κατάσταση στην Ισπανία, όπου μαζί με την Ιταλία είναι οι δύο χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό. Παράλληλα, ο γκαρντ της Μούρθια τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα του έμειναν έκπληκτοι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε η Ελλάδα του ζήτημα.

Αναλυτικά:

«Πράξαμε σωστά, θέλει υπομονή. Να δείξουμε χαρακτήρα και ευθύνη για να κρατήσουμε τα νούμερα σε αυτά τα επίπεδα», ανέφερε ο Έλληνας άσος της Μούρθια.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ στην Ισπανία λόγω της φονικής πανδημίας. «Ο κόσμος είναι συνειδητοποιημένος, κυκλοφορεί με γάντια και μάσκες και είναι φοβισμένος. Το βιώνουμε πρώτη φορά όλο αυτό, είναι δύσκολο».

«Στην Ισπανία άργησαν να πάρουν τα μέτρα», υπογράμμισε. Ενώ για την καθημερινότητά του τόνισε ότι κάνει γυμναστική μέσω κάμερας με τον προπονητή της ομάδας.

Αναφορικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, υπάρχουν εγκωμιαστικά σχόλια σχετικά με πόσο γρήγορα πήραμε τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και στη Μούρθια. «Πράξαμε σωστά, κάναμε σωστά βήματα, όλοι έμειναν έκπληκτοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…