Κεντρική Β' Εθνική Kατσουλάκος: Αυτός είναι ο ταλαντούχος “μικρός” που… αποθέωσε η Μεγαρίδα! (vid)

Kατσουλάκος: Αυτός είναι ο ταλαντούχος “μικρός” που… αποθέωσε η Μεγαρίδα! (vid)

katsoulakos megarida

Πρόκειται για έναν combo guard που ξέρει να κάνει… πολλά πράγματα στο παρκέ. Ο λόγος για τον Πέτρο Κατσουλάκο ο οποίος την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην Νεανική Εστία Μεγαρίδος, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μετά την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με τον Προμηθέα Πατρών και το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Πατρών, το 2019 “άνοιξε” ένα νέο “κεφάλαιο” για τον νεαρό (19, 1.95), ο οποίος αποτελεί έναν παίκτη που συνεισφέρει τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά.

Είναι δυνατός γκαρντ που μπορεί να τρέξει στο αιφνιδιασμό και γενικότερα αποδίδει ικανοποιητικά στο γρήγορο παιχνίδι. Οργανωτικά, ξέρει να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του προκειμένου να σκοράρουν ενώ διαθέτει πολύ καλό σουτ.

Ο Κατσουλάκος, που είχε πάρει μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων των Νέων στο All Star Game 2018, είναι ικανός να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα με το μακρινό του σουτ. Απέναντι στον Δούκα είχε συνολικά 10 πόντους, εκ των οποίων τους 9 πόντους τους είχε πετύχει μέχρι το 18′ του αγώνα με τρία εύστοχα τρίποντα.

Τότε, είχε κάνει πολύ καλό ματς, έχοντας ακόμη 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Οσο περνούσε ο καιρός κατά την διάρκεια της σεζόν, “ανέβαζε” στροφές (αυτό ίσχυε και αμυντικά) και “πατούσε” ολοένα και καλύτερα στα παιχνίδια.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά της Μεγαρίδας, όταν γνωστοποίησε πως ο “μικρός” ήταν άτυχος λόγω τραυματισμού στα τέλη του Φλεβάρη. Ο συγκεκριμένος σύλλογος στην κυριολεξία… αποθέωνε τον Κατσουλάκο, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει πόσο μεγάλη είναι η πίστη για τις δυνατότητές του.

“Τον πήραμε ως τελευταία, ποιοτική προσθήκη στην προετοιμασία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο coach τον πίστεψε & τον χρησιμοποιούσε συχνά από την αρχή της σεζόν. Τις τελευταίες αγωνιστικές ξεκινούσε 5άδα & όλο το staff εξέφραζε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι πήρε τις ευκαιρίες & δίνει λύσεις στην ομάδα.

Στην τελευταία δύσκολη νίκη μας στα Μελίσσια έπαιξε με 39 πυρετό, προσέφερε τα μέγιστα, κατέρρευσε στ’ αποδυτήρια & μας συγκίνησε όλους“, ανέφερε επισήμως η Μεγαρίδα για την συμμετοχή του Κατσουλάκου στην ανδρική ομάδα ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως ο νεαρός “αποτέλεσε βασικότατο γρανάζι της πορείας του Εφηβικού προς την άνοδο & με τις ενέργειες & τις πάσες του έκανε όλους τους συμπαίκτες του καλύτερους”. Η παραπάνω ιδιαίτερη αναφορά της Μεγαρίδας ουσιαστικά τα “λέει” όλα για το τι… εστί Κατσουλάκος!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off / play out

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα σε play off και play out στη National League 1. Η Δάφνη…