Κεντρική Διεθνή «Καίει καρδιές» ο… άστατος Κερέμ Τουντσερί (pics)

«Καίει καρδιές» ο… άστατος Κερέμ Τουντσερί (pics)

tuncery kenrem woman

Πάντα θεωρείτο γόης και… κακό δεν είναι. Ο Κερρέμ Τουντσερί τα είχε όλα, εμφάνιση, δόξα, χρήματα, αναγνωρισιμότητα. Επακόλουθο ήταν να έχει τις κατακτήσεις του, όμως τελευταία αυτό άρχισε να αγγίζει τα όρια του προβλήματος, καθώς η μία μετά την άλλη, γυναίκες από την Τουρκία, αποκαλύπτουν ότι έχουν κάποιου είδους δεσμό μαζί του, αναγκάζοντάς τον να… προειδοποιήσει με αγωγές.

Το… βιβλίο αγάπης του μοιάζει με ογκώδη τόμο. Δεν θα πιάσουμε από τα πρώτα κεφάλαια, δεν τα γνωρίζουμε, αλλά φανταζόμαστε ότι θα είναι τόσα πολλά που θα μας/σας κουράσουν. Εδώ, με τα τελευταία ασχοληθήκαμε και μπερδευτήκαμε. Η ιστορία ξεκινά με την Ασλί Ενβέρ (Aslı Enver), μια όμορφη συμπατριώτισσα του ηθοποιό.

Asl%C4%B1 Enver

Είχε σχέση με τον τραγουδιστή Μουράτ Μποζ, την τερμάτισε πέρυσι το καλοκαίρι κι έκτοτε βρέθηκε στην αγκαλιά του Κερέμ. Θέλησαν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία βρέθηκαν σε πάρτι κι η… φιλία έμοιαζε να μην καλύπτει ως όρος τη σχέση τους.

Αυτό, όμως, ήταν κι η αρχή μιας… περιπέτειας. Μόλις έγινε γνωστή η σχέση του Τουντσερί με την Ενβέρ, έπεσαν τα μηνύματα από μοντέλα (κι όχι μόνο), με τα οποία ο Τούρκος πρώην παίκτης μοιάζει να είχε σχέση.

Beren G%C3%BCney

Η Μπερέν Γκιουνί (Beren Güney), αν μεταφράζουμε σωστά το όνομά της, έβγαλε προς τα έξω μηνύματα και συνομιλίες. Κι όταν έχεις σχεδόν 120 χιλιάδες οπαδούς στο instagram, τα πράγματα ζορίζουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίστηκε άλλο ένα γνωστό από τα social media πρόσωπο, η Ελίφ Σεν Αζρά (Elif Şen Azra), η οποία με προθυμία μοιράστηκε τις συνομιλίες με τον Κερέμ Τουντσέρι, γράφοντας και κάποια πικρόχολα σχόλια, του τύπου «είμαι περίεργη να δω με ποιαν θα ζήσεις την αγάπη σου! Ποια έχει σειρά;».

Elif %C5%9Een Azra

Η παρέα (δεν τη λες) έκλεισε με το μοντέλο (Εκέμ) Ecem, το οποίο έχει περίπου 60 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram, με το κωδικό όνομα «eccossi». «Υποθέτω ότι δεν συζητούσε μόνο με ένα άτομο» είπε από την πλευρά της.

Ecem Eccossi

Ο Τούρκος παίκτης, που αν ήταν σκακιστής θα έπαιζε… σιμουλτανέ παιχνίδι, υποχρεώθηκε σε μια δήλωση σχετικά με το θέμα. Από τον λογαριασμό του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε πως «για άτομα που κάνουν παραπλανητικές κοινοποιήσεις, χρησιμοποιώντας τα social media και δημιουργούν ψευδή αντίληψη στο κοινό, τονίζω ότι θα προστατεύσω όλα τα δικαιώματά μου. Δεν θα επιτρέψω επιθέσεις στον κυβερνοχώρο εναντίον μου» είπε, σημειώνοντας ότι θα ζητήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη.

tuncery kenrem

tuncery minimata

Καλά ξεμπερδέματα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…