Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ιτούδης: «Στο μέλλον ίσως προπονήσω την Εθνική» (vid)

Ιτούδης: «Στο μέλλον ίσως προπονήσω την Εθνική» (vid)

dimitris itoudis

Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για πολλά και διαφορετικά θέματα. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας και τόνισε ότι στο μέλλον ίσως προπονήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Μπαίνουμε Σπίτι”:

Για τα πράγαμτα που του λείπουν στην Ελλάδα: “Ο ήλιος, το φρέσκο ψάρι, τα μπουζούκια και η διασκέδαση με φίλους”.

Στη συνέχεια ανέφερε πως παντρεύτηκε 23 Ιουνίου του 2002, τονίζοντας πως ήθελε η ημερομηνία να είναι συμβατή με γίγαντες μπασκετμπολίστες (23 λόγω Τζόρνταν και 6 εξαιτίας του Νίκου Γκάλη και Euroleague του Παναθηναϊκού στη Μπολόνια.

Γιατί δεν είναι στην Εθνική Ομάδα: «Γιατί πας σε μια ομάδα και λες “γεια σας ήρθα”; Εσύ γιατί δεν είσαι στο FOX ή στο CNN; Πριν 3 χρόνια είχα πρόταση να αναλάβω την Εθνική, αλλά η ΤΣΣΚΑ δεν μπορούσε να με αφήσει τότε γιατί είχαμε τη Euroleague. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως γίνει. Είναι τιμή κάθε Έλληνα να προπονήσει την Εθνική»

Για το TOP 3 των προπονητών: «Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Γκρεγκ Πόποβιτς»

Για τους κορυφαίος παίκτες σε ΝΒΑ: ‘Τζούλιους Έρβινγκ, Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ, Ντράζεν Πέτροβιτς, Τόνι Κούκοτς, Μάτζικ Τζόνσον, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζαμπάρ, Σακίλ, Ντιρκ Νοβίτσκι, Στεφ Κάρι, Γιάννης Αντετοκούνμπο”.

Για τον Αντετοκούνμπο: «Ένα παιδί που μεγάλωσε με πολλές στερήσεις που έφτασε στην κορυφή. Είναι ζήτημα χρόνου να κερδίσει και αυτός έναν τίτλο με την ομάδα του στο ΝΒΑ»

Για τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης: «Γκάλης, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Μποντίρογκα, Γιασικεβίτσιους, Σαμπόνις, Ντε Κολό, Ρέμπρατσα, Ράτζα, Τεόντοσιτς, Σισκάουσκας, Ναβάρο και άλλοι πολλοί που ξεχνώ».

Για το δίλημμα Τζόρνταν ή ΛεΜπρόν: «Τζόρνταν»

Στο δίλημμα Ιωαννίδης ή Πολίτης: «Και οι 2 συνέβαλαν τα μέγιστα».

Στο δίλημμα Γκάλης ή Πρέλεβιτς: «Νίκος Γκάλης».

Στο δίλημμα Παπασταθόπουλος vs Μανωλάς αποθέωσε και τους 2, διαλέγοντας Μανωλά.

Στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο: «Μέσι»

Στο δίλημμα Διαμαντίδης ή Σπανούλης: «Και τους 2».

Για τον κόσμο που τον χειροκροτάει κάθε φορά που βρισκεται στο “Νίκος Γκάλης”: «Είναι μεγάλη τιμή και ανατριχιάζω κάθε φορά που το ζω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …