Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Η ενημέρωση της ΕΣΚΑ για το μέλλον των πρωταθλημάτων

Η ενημέρωση της ΕΣΚΑ για το μέλλον των πρωταθλημάτων

Α' ΕΣΚΑ

Στον “αέρα” παραμένουν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα μας, καθώς είναι αβέβαιο αν θα συνεχιστούν ή όχι. Η ΕΣΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απόφαση σχετικά με τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα σωματεία-μέλη μας, ότι η Ένωση μας δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε καμία απόφαση αναφορικά με την τύχη των εν εξελίξει Πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-2020).

Έχουν εκφραστεί πολλές και διαφορετικές απόψεις σχετικά με το «μέλλον» του αθλητισμού γενικότερα και του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης ειδικότερα, και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, οι γραμμές μεταξύ του «δίκαιου» και του «σωστού» για το τι μέλλει γενέσθαι, είναι δυσδιάκριτες .

Αυτό που μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά, είναι ότι το ΔΣ της ΕΣΚΑ δεν έχει συνεδριάσει για να αποφασιστεί η συνέχιση ή μη της διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων της. Η όποια απόφαση θα παρθεί, θα γίνει με μοναδικό γνώμονα το τι είναι καλύτερο για όλους, λαμβάνοντας φυσικά και υπόψιν την γνώμη των σωματείων μας, και έως ότου κριθεί ότι είναι εφικτό να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση εντός του παρκέ και των κλειστών αγωνιστικών χώρων, εκτός της περίπτωσης καθολικής απαγόρευσης από ανώτερους φορείς.

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά. Καλή δύναμη και υπομονή, με την ελπίδα ότι θα ανταμώσουμε και πάλι στα γήπεδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Προμηθέας Χαλανδρίου: Πρώτος σκόρερ στην επιστροφή του ο Ιωάννου [pic]

Πριν από λίγες ώρες ο Προμηθέας Χαλανδρίου, ανακοίνωσε την επιστροφή του Στέλιου Ιωάννου. …