Κεντρική Γ' Εθνική Ερμής Σχηματαρίου: Αυξάνει το μπάτζετ και φτιάχνει μπασκετικό κέντρο (pic)

Ερμής Σχηματαρίου: Αυξάνει το μπάτζετ και φτιάχνει μπασκετικό κέντρο (pic)

ermis

Μπορεί οι οικονομικές επιπτώσεις της διακοπής της δράσης λόγω κορωνοϊού να είναι δυσβάσταχτες ειδικά για τις ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών, ωστόσο ο Ερμής Σχηματαρίου έχει άλλα πλάνα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Βοιωτίας πρόκειται να αυξήσει το μπάτζετ αλλά και να φτιάξει μπασκετικό κέντρο ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα ..
Σε φυσιολογικές συνθήκες, όλα τα αθλητικά σωματεία θα έμπαιναν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων, μιας και θα είχε ολοκληρωθεί η ολιγοήμερη διακοπή για την εορτή του Πάσχα και θα μπαίναμε στην τελική ευθεία για το φινάλε των εθνικών πρωταθλημάτων. Οι συνθήκες που επικρατούν παρά ταύτα με την πανδημία του κορωνοϊού να ελλοχεύει δεν αφήνει περιθώρια για μπάσκετ και έτσι και εμείς στον Ερμή Σχηματαρίου περιμένουμε τις εξελίξεις στο χώρο του αγαπημένου μας αθλήματος.
Η χρονιά που θα ολοκληρωνόταν σε λίγες εβδομάδες θα ήταν η πλέον ιστορική για την ομάδα μας.Η καμπάνια «άσε το ρουτερ , πιάσε μια μπάλα», είχε την αναμενόμενη απήχηση, με τον Ερμή Σχηματαρίου να συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό στην τοπική κοινωνία του Σχηματαρίου.
Σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο ο Ερμής Σχηματαρίου αποφάσισε να γίνει μπασκετικό κέντρο και να αυξήσει το μπάτζετ ώστε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία αλλά και επενδύοντας στις ακαδημίες μας για να δημιουργήσουμε τις επόμενες γενιές έτσι ακριβώς όπως τις ονειρευτήκαμε!!
Οι τοπικοί χορηγοί και υποστηρικτές μας , οι φορείς της ευρύτερης περιοχής δήλωσαν έμπρακτα το «παρόν», στηρίζοντας με τον τρόπο τους την προσπάθεια μας και το όραμα μας να πετύχουμε όλα όσα αναφέραμε. Η επιτυχία της φετινής σεζόν ανήκει σε όλους αυτούς και τον καθένα ξεχωριστά που με τη βοήθεια του μπορέσαμε να πετύχουμε όσα καταφέραμε. Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον, προκειμένου ο Ερμής Σχηματαρίου να γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε.
Για όλα αυτά λοιπόν η διοίκηση του συλλόγου περιμένοντας τις αποφάσεις για την συνέχιση η όχι του πρωταθλήματος ,νιώθει την ανάγκη να κάνει μια παρουσίαση των χορηγών και πολύτιμων υποστηρικτών ,που προέρχονται από την τοπική κοινωνία μας ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης ,γιατί τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν δηλώνανε παρόν στο όραμα μας..». 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…